89s52 програми через послідовний порт

Sunrom припинила snatsz програміст, але я виявив схему програміста. Воно доступний згідно з новою назвою - AT89SXX у схемі програматора. Отримати запрограмованих мікрокоду для програміста AT89SXX У-ланцюга з sunrom. Чіп для 250 рупій (якщо в Індії) або $ 8,33 (якщо в США або будь-який іншій країні)

Привіт моїм друзям:) Хто-небудь може програмування AT89S8253 ?!?!? Якщо так, то яка схема і програмне забезпечення ?!»?!? Я дуже, дуже зацікавлені в цьому. Спасибі на все:) і сильною стосується [[]]

У мене є побудувати кабель Atmel ISP, але мені здається, didn.t роботи. Хто-небудь знає чому?

Хлопці, я зібрав схему нижче, і вона працює дуже добре Однак ви повинні прийняти близько кабель, який ви будете використовувати. Я використовував кабель для принтера і тільки для моєї поради бік я повинен був припой щит і GND разом. Мій кабель має більш ніж на один метр і працює чудово. Незважаючи Я Protel для розробки схеми я використав стандартний рада зібрати.

[Цитата = DJ_] Хлопці, я зібрав схему нижче, і вона працює дуже добре Однак ви повинні прийняти близько кабель, який ви будете використовувати. Я використовував кабель для принтера і тільки для моєї поради бік я повинен був припой щит і GND разом. Мій кабель має більш ніж на один метр і працює чудово. Незважаючи Я Otel P * для розробки схеми я використав стандартний рада зібрати. [/Quote] Що таке значення опору?!? І те, що програмне забезпечення програма?!? Thank's

Я думаю, що його 10K SIL резисторні

Привіт все ... Я думаю, що RS232 заснований провайдер краще, ніж МР-порт заснований провайдера. Будь-який з знаю про sunrom 1001-3470 провайдера ?????

привіт всім мій англійська дуже погано у мене STK200 whithout буфера. це працює добре для AVR, але не можу 89s51 програми. коли я намагаюся 89S51 його повернення 0x95 для програмування дозволяють команді (див. таблицю), але Dont Dont підпису повернення і більше нічого. ця проблема для буфера IC.

[Цитата = mostafahk] привіт всім мій англійська дуже погано у мене STK200 whithout буфера. це працює добре для AVR, але не можу 89s51 програми. коли я намагаюся 89S51 його повернення 0x95 для програмування дозволяють команді (див. таблицю), але Dont Dont підпису повернення і більше нічого. ця проблема для буфера IC. [/quote] 89s51 має перевернутої скидання. З повагою Nandhu

89s51 має перевернутої скидання. З повагою Nandhu
спасибі вам, але моя програма, що я використовую це знаємо. http://www.zhifengsoft.com/download/progisp167.rar http://www.zhifengsoft.com/download/parser.pdf , якщо моя проблема була вона, Чіп Dont відповідь "дозволить програмування" коменданта (див. таблицю). Я підключений до VCC скидання, і це не працюють. Крик: heeeeeeeeeelp а Будівельна це 1 тиждень. але Dont роботи.

thnaks але я додати 10uF, буфера чіпа, багато схем і .... але Dont роботи. maby всі свої фішки (10 чіпів) є harted. але вони приймають "дозволить програмування" коменданта після повернення 0x95 (див. таблицю). я не знаю. я Bult багатьох проектів, а тепер і маленькі ланцюга програміст ... : D

[Цитата = mostafahk] thnaks але я додати 10uF, буфера чіпа, багато схем і .... але Dont роботи. maby всі свої фішки (10 чіпів) є harted. але вони приймають "дозволить програмування" коменданта після повернення 0x95 (див. таблицю). я не знаю. я Bult багатьох проектів, а тепер і маленькі ланцюга програміст ... : D [/quote] Привіт, я також намагався для at89sxx programmer.I даремно 2-3 тижнів для цього і Но result.Then Я тільки що змінив 4 МГц кристалу в 12 МГц, і на мій подив рада працювала добре ... Я використовувати Azimghan, з ISP кабелю без buffring. (я вже втратила 4 ICS буфера для цього). Але без буферизації мій програміст робіт well.My довжина кабелю складає близько 25cm.I ddnt спробувати більше довжина кабелю .. Спробуйте .. З повагою Sajeev

привіт там, чи можна рекомендувати мені приклад цільова плата за кабель програміст AT89ISP? У мене є кабель і програмне забезпечення готове AT89ISP від Atmel але проблема в тому цільової платі, хто-небудь може порекомендувати мені посилання цільових дошка для цього кабелю? спасибі.

Ви можете зробити це проект використання порту принтера з вас ПК безпосередньо. Є так багато ланцюга на веб-сайті!

У деяких схем для AVR Паралельно програміст провайдера. 100k підтягаючий резистор підключений до MISO і SCK контактів, потрібно помістити їх в ланцюзі?

Хто-небудь побудовано або проекту для USB засновані 89S програміст з провайдером підтримки? .. Будь-яке посилання також вітаємо. Велике спасибі.

Я використовую цей [URL = http://www.protosmart.co.uk] 89S51 USB програміст [/URL]. Його дешево і працює ... З повагою

Хай друзі Ось USB засновані програміст 89S з провайдером підтримку, схеми, прошивки і програмного забезпечення. Насолоджуйтесь http://todor.topalov.com/89S52progUSB/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back