89s52 програми через послідовний порт

Ось робоча посилання: р ч **: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf

Шановні, це APPNOTE тільки для AT89S серії з ATMEL: doc3310: AT89ISP програмує кабель Удачи!

[Цитата = wakaka] www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Елька / ispprog.html для цього програміст, програмне забезпечення може працювати на WinXP? Для at89s51, 52,53, який XTAL повинні бути забезпечені? 4 МГц? 12MHz? 20 МГц? плз відповісти, tankx [/quote] Шановний, вона працює в WinXP. Ви можете вибрати будь-який Crystal Frequency.Program має поле, ви можете ввести ваш кристал частоти. Удачи!

Я спробував SCH. відповідно до www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Елька / ispprog.html на двох робочих станцій під управлінням WIN2000 і WinXP. Обидва з них працюють, але мені необхідно перезапустити програму іноді для успішного програмування. Джон Ленг

ІКМП, спасибі за відповідь .... [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 10 хвилин: [/COLOR] [/size] ER ..... ще один запит, може хто-небудь показати мені адаптер схема AT89s51, 52, 53 використання цього програміст? www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Елька / ispprog.html Theres що-то я не впевнений, тат, спасибі .... [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 23 хвилин: [/COLOR] [/size]
 IMG] з цієї схеми, просто підключити вихід з JP2 на AT89S52

[Цитата] з цієї схеми, просто підключити вихід з JP2 на AT89S52? зробити V потрібно додавати пасивних компонентів (наприклад, резистори і конденсатори) між JP2 і мікро? У V необхідність здійснення підтягаючий резистор для скидання ПІН? (Але для скидання at89s це дозволить високої) Коли V необхідно звернути скидання? під час програмування AVR або AT9s? [/Quote] Ні підтяжки, немає серійного резистори необхідні, як у моєму процесі результат. J2: - AT89S52 RESET (PIN 6 з J2 заголовка) - RST (PIN 9 з MCU) MOSI (вході 5 / 2 заголовка) - P1.5 (вивід 6 з MCU) MISO (висновок 4 з J2) - P1.6 ( Висновок 7 з MCU) SCK (висновок 3 / 2) - P1.7 (висновок 8 з MCU) Vdd, GND, не треба пояснювати. Програміст провайдера приймає влада від основної плати. Я вважаю, сигнал скидання був піклуватися програмного забезпечення. Джон

Ах так, thankx знову ..... буде спробувати його, коли я отримав 74lvc244, не знаю можна чи ні ... [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 55 хвилин: [/COLOR] [/size] Або я можу замінити 74lvc244 до 74hc244? воліють провал пакету, легко припою ...... можливо це??

Або я можу замінити 74lvc244 до 74hc244? воліють провал пакету, легко припою ...... можливо це??
я використовував саме 74hc244, і це спрацювало. Джон

Ах, так, то я можу перейти до 74hc244 замість поверхневого монтажу .... спасибі людина

Після завантаження програми, робити V необхідно покласти випадаючого резистор на контакт скидання, як це активний високий? або просто покласти одну кнопку пов'язаних з контакт скидання і Vdd?

Після завантаження програми, робити V необхідно покласти випадаючого резистор на контакт скидання, як це активний високий? або просто покласти одну кнопку пов'язаних з контакт скидання і Vdd?
Може використовувати прості RST RC ланцюга, як додається. У нас є, що для доведено ради розвитку 89S52. Для повною схемою, будь ласка, зверніться до вкладених PDF документі. Ця схема скидання дуже поширеним явищем. Я перевіряв це дошка з DIY програміст, дане www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Елька / ispprog.html , а комбінація працює добре. Скидання стану можна включити / вимкнути через кнопку скидання на програмне забезпечення. Джон Ленг

Програміст здається, не можу знайти AT89s51 ...... може хто допоможе мені з налагодження борту? Wats максимальна довжина для кабелю дл? мені потрібно нічого налаштовувати? Plz допомогу, thankx

[Цитата = Абхішек Каккар] [цитата = Hynix] Ще одна хороша посилання для ISP програматор для 89Sxx ('51), ATtiny, ATmega я 90Sxx (AVR) з програмним забезпеченням Downloader год ** P: / / www.amwaw.edu.pl / ~ adybkows / Елька / ispprog.html [/quote] Привіт Hynix: Д. І. побудована схема, і вона працювала дуже добре. Спасибі ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ [/quote] Привіт @ все, я побудував схему, теж. Але, на жаль домашній сторінці вниз, і я не можу завантажити програмне забезпечення ISP Програміст: крик: Може хто-небудь надіслати мені програмне забезпечення (я думаю, близько 163 Кб)?!? Будь ласка, напишіть в [електронної пошти] matthias5@t-online.de [/Email] Дякую!!

Зверніться до схеми на http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112989&highlight=at89s8253 . Це робочі з ним! Однак, я намагався, що схема з оригінальним програмним забезпеченням Atmel ISP, програми Адам Dybkowski's (потрібно для користувача Def терморегулятори), і китайський завантажувач провайдер програмного забезпечення (необхідно для користувача Def терморегулятори) 4 ПК (3x WinXP, Win2000 1x). Деякі з ПК працювати без будь-яких проблем для всіх трьох програм, деякі з комп'ютерів працює тільки з китайськими Downloader ISP-то. Зміна режиму паралельного порту в BIOS на стандартні або EPP режимі на проблему, і спробуйте інший пакет програмного забезпечення зазвичай вирішити цю проблему. Джон

хто може дати мені схему AT89s51's програміста, який використовує 74HC244

Безкоштовно завантажити для AT89S52 і AT89S8253 ISP Downloader: узагальнили всі в архівний файл з схема, розведення плати, і шовкографія роздруківку дошка для кабелю завантажити ISP, тому ви можете хімічного травлення рада, як я зробив, або навіть смуги дроти ради. Вільна з http://www.techtoys.com.hk/8051/AT89S52-gLCD-STK1/AT89S52-gLCD-STK1.htm Джон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back