89s52 програми через послідовний порт

Я зробив це сьогодні, це не працює. Підключення не представляється для мене ясно. Крім того, його важко отримати чіп USB використовується.

[Цитата = gamegurus] я зробив це сьогодні, це не працює. Підключення не представляється для мене ясно. Крім того, його важко отримати чіп USB використовується. [/Quote] Я використовую Atmel 89S серії USB-програміст за www.protosmart.co.uk і його прохолодною до цих пір ..

[Цитата = gamegurus] я зробив це сьогодні, це не працює. Підключення не представляється для мене ясно. Крім того, його важко отримати чіп USB використовувати [/quote] і, можливо, захочете спробувати це:. HT р *: / / www.kmitl.ac.th/% опитаних 7Ekswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html я кілька веб-сайтів і це, здається цілком нормально. Будь ласка, надішліть мені особисту електронну пошту відповісти, якщо й було випробувати цю схему. Спасибі, мій E-mail: tewweijie@yahoo.com

Я спробував liknk задається weijietew Це програміст легко побудувати і працює чудово. Я використовую його протягом декількох місяців. Зв'яжіться з ним, ви будете закінчити його в день або два. Рауф

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back