89s52 програми через послідовний порт

Привіт! Зеннера! Мене звуть Куонг! Я використовував вашу схему, але невдало. Я використовую "Atmel мікроконтролера ISPprogrammer", щоб записати chipAT89S52 але є помилка. Що softsware ви використовуєте? У схемі, я використовував R = 4.7K Спасибі!

Я думаю, що schenatic від Зеннера для STK200/300 Це, в основному для AVR, але вона може програми AT89S8252 і AT89S53 з AVRISP програми або ви можете використовувати Басков 8051 програмувати .. АЛЕ! Я намагаюся, щоб програма AT89S52 і вона не буде працювати взагалі, я думаю, тому що програмне забезпечення не підтримує ... Для AT89ISP необхідно схема для нього .. Чи не STK200/300 схема .. Я намагаюся працювати над нею, щоб дізнатися схему .. Наскільки я знаю, якщо ви хочете AT89ISP програма для виявлення кабелів, які підключаються до порту принтера необхідно підключити printerport контакт 9 з пін 11 .. Якщо б я знайшов більше інформації я буду публікувати його тут ..

Atmel Схема посилання заданих drwho78, Чи можу я використовувати 74HC244 Insted з 74VHC244?

Привіт Hynix Ви можете використовувати 74VHC244 замість 74HC244. 74VHC244 5В I / O терпимі, а також працює на 3,3 В

Привіт Рамеш, я думаю, ви хотіли сказати, я можу використовувати 74hc244 Insted з 74vhc244, якщо моя система працює на 5В. Далі я хочу знати, мій 89s52 працює на 3.4V @ 24MHz як я можу програми InSystem, якщо я використовую atmels провайдер програмного забезпечення, я повинен побудувати схеми викладені у файлі http://www.atmel.com/ dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF , але я можу використовувати 74hc244 для цього виду прикладного програмування, або є compultion використовувати 74vhc244, чи може одна запропонувати мені метод програмування 89s52 працює на 3.4V @ 24MHz InSystem. також як http://www.aec-electronics.co.nz/software.htm це буде робити для цього ...... :?:

Привіт! Мені потрібна схема для кабелю (25 Pin LPT роз'єм 10 контактний роз'єм для цільової платі) підходить для ISP програмного забезпечення, завантаженого з сайту Atmel. Будь ласка, допоможіть. Я перевірив попередні повідомлення в іншому місці на цьому форумі, але існує деяка плутанина в 25-контактний роз'єм паралельного порту закінчень. Завдяки Bye!

[Цитата = Кумар] Привіт! Мені потрібна схема для кабелю (25 Pin LPT роз'єм 10 контактний роз'єм для цільової платі) підходить для ISP програмного забезпечення, завантаженого з сайту Atmel. Будь ласка, допоможіть. Я перевірив попередні повідомлення в іншому місці на цьому форумі, але існує деяка плутанина в 25-контактний роз'єм паралельного порту закінчень. ! Завдяки Bye [/quote] Що сталося з оригінальної схеми Atmel http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF ::

[Цитата = Кумар] Привіт! Мені потрібна схема для кабелю (25 Pin LPT роз'єм 10 контактний роз'єм для цільової платі) підходить для ISP програмного забезпечення, завантаженого з сайту Atmel. Будь ласка, допоможіть. Я перевірив попередні повідомлення в іншому місці на цьому форумі, але існує деяка плутанина в 25-контактний роз'єм паралельного порту закінчень. Завдяки Bye! [/Quote] Більшість людей, які мені особисте повідомлення про оригінальний Atmel Схема посиланню, що я опублікував не подивитися на сторінці 2 схеми. Цей файл PDF має дві сторінки! 25-контактний роз'єм інформація на сторінці 2. Будь ласка, подивіться на схеми ретельно і не вважати, що всі PDF схеми містять тільки на 1 сторінці. Як я вже розміщені, перш ніж, що схеми чудово працюють з програмним забезпеченням Atmel. Я тільки що довелося змінити припинення значення.

Я побудував ключ AVR ISP (один з 74HC244) і використовувати PonyProg але diodn't роботи, тут хто-небудь знає, як це виправити? спасибі

Перейти до налаштування PonyProg і перший калібрування, то зробити інтерфейс установки: паралельний, AVR ISP I / O, LPT1, ніякої перевірки для прапорців виберіть AVR мікро з пристрою. він працює добре для мене за довгий час!

Здравствуйте, я зробив ASIM Хан програміста, який використовує 74HC541 і це спрацювало. Я переробив його, використовуючи чіп 74HC244 (STK 200 ключа), і вона працювала, як добре. Випробуваних програмних був А. Хан 's. Я не міг отримати AT89 ATMEL провайдером програмного забезпечення для роботи навіть після будівництва "isp_C_v5.pdf" варіант був розміщений на цьому форумі. Спасибі за підтримку. Gam

[Цитата = ME] Що сталося з оригінальної схеми Atmel http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF Питання [/quote] [цитата = гамма] Здравствуйте, Я зробив ASIM Хан програміста, який використовує 74HC541 і це спрацювало. Я переробив його, використовуючи чіп 74HC244 (STK 200 ключа), і вона працювала, як добре. Випробуваних програмних був А. Хан 's. Я не міг отримати AT89 ATMEL провайдером програмного забезпечення для роботи навіть після будівництва "isp_C_v5.pdf" варіант був розміщений на цьому форумі. Спасибі за підтримку. Гам [/quote] Привіт isp_C_v5.pdf на загально-системи програмування ATMEL ATF15xx сім'ї на основі флеш reporogrammable ПЛІС, а не для AT89 ATMEL ...

[Цитата = Рамеш] [цитата = ME] Що сталося з оригінальної схеми Atmel http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF Питання [/quote] цитата [ = гамма] Здравствуйте, я зробив ASIM Хан програміста, який використовує 74HC541 і це спрацювало. Я переробив його, використовуючи чіп 74HC244 (STK 200 ключа), і вона працювала, як добре. Випробуваних програмних був А. Хан 's. Я не міг отримати AT89 ATMEL провайдером програмного забезпечення для роботи навіть після будівництва "isp_C_v5.pdf" варіант був розміщений на цьому форумі. Спасибі за підтримку. Гам [/quote] Привіт isp_C_v5.pdf на загально-системи програмування ATMEL ATF15xx сім'ї на основі флеш reporogrammable ПЛІС, а не для ATMEL цитатою AT89 ...[/] Все одно, що сказати про Atmel "isp_C_v5.pdf" схемні рішення. У мене є кабель Atmel AT89ISP і порівняв його з схемні "isp_C-v5.pdf". Це точно так само. Я також побудував інший кабель по схемі в "isp_C_v5.pdf", він працює з програмним забезпеченням Atmel AT89 провайдера.

[Цитата = drwho78] Все одно, що сказати про Atmel "isp_C_v5.pdf" схемні рішення. У мене є кабель Atmel AT89ISP і порівняв його з схемні "isp_C-v5.pdf". Це точно так само. Я також побудував інший кабель по схемі в "isp_C_v5.pdf", він працює з програмним забезпеченням Atmel AT89 провайдера. [/Quote] Тоді це добре знайти, якщо ви дійсно чимось і виявив, що те ж саме!

Здравствуйте, я хочу додати коментар від типу AVR ISP програміст (з використанням 74HC244 чіп). Після того як я збудував його на друкованій платі, він не буде працювати з ASIM Хан SW (дал перевірити помилки). Після кількох тестів і опіки пайки заліза, виявляється, є шум на деякі рядки з паралельного порту (хоча це лише 80 см кабель). Після відновлення паралельний кабель з кручений парі (кожній сигнальної лінії з одним GND кабелю) ланцюга, нарешті, працював правильно. Це може бути корисно, якщо Ви пробували схему і отримав помилку перевірки. З повагою, Gam

, що в реальному кабель at89isp ??? це: http://www.atmel.com/dyn/resources...el.com/dyn/products/faq_card.asp?faq_id=1451 говориться, що:
Питання: Де я можу знайти Схема кабелю завантажити провайдера для серії ATF15xx від JTAG-ISP CPLDs? Відповідь: Ви можете знайти схему кабелю провайдера завантажити серії ATF15xx з CPLDs на веб-сайті Atmel за адресою http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back