89s52 програми через послідовний порт

Ви повинні дивитися на початку цієї теми. Використання схеми isp_C_v5.PDF, це at89isp кабель з наступні зміни імен: відображення контактів є наступні: TCK -> SCK TDO -> MISO TMS -> RST TDI -> MOSI LPT з'єднання на сторінці 2 файли PDF. Ви можете використовувати 68 Ом замість 100 Ом резисторів, якщо ви не можете змусити його працювати.

привіт, я починаю робити те ж саме схема Atmel про AT89S51 але я не отримав reply.so я намагаюся опустити 74LS244 як буфер і підключити кабель від LPT для мікро безпосередньо. тому, будь ласка, допоможіть мені Пришліть мені ваші Appliable схемою чи примітки:? :? :? ::::::::

робить мікроконтроллер Atmel, провайдер програмного забезпечення не може працювати в WindowsXP? Я не можу установки успішно, то скажіть мені, не можу зареєструвати at89s52.dll, але на Windows2000, він може працювати.

Привіт усім! У мене є проблема з PRG. Кабель з сторінок AEC і мій 89S52 процесора. Моя система забезпечує логічний "0" на виведенні RESET для нормальної функції, але у мене є сили 5 Вольт там, щоб врятувати програму в чіпі. Але після виконання програмування в програмному забезпеченні, як і раніше "0" на виведенні RESET. Незалежно від того, яка ОС я використовую (XP, Win 98). Не могли б ви допомогти мені з цим? Спасибі за будь-яку відповідь. Felixx (felixx@seznam.cz)

Привіт всім, у мене є деяка інформація. Для тих з користуєшся AEC_ISP файл і використовувати кабель конфігурації, нагадуємо Вам, що він не буде працювати з будь-яким кабелем більше 1,5 ноги! Це може бути дуже суб'єктивно, але я побудовано 4 одиниці сказав провайдера і підключити його до іншого комп'ютера працює на Windows XP. Спочатку він не працює, але мій колега з'ясував, що після скорочення кабелю до менш ніж 2 фути (або навіть коротше), вона працює ... Я думаю, ви могли б додати якийсь буфер для збільшення довжини, але занадто ліниві, щоб працювати на ньому. Rgds, chicken_feet

Привіт учасникам форуму, я використовував AEC електроніки в AT89S ISP програмування DOS програмного забезпечення. Все це потребує в п'ять проводів з порту LPT на мікроконтролері його перепрограмувати. Вона не потрібна буфера ІС між ними порт LPT, мікро-і надзвичайно легко побудувати Спасибі за розробниками програмного забезпечення. Але, це DOS засновані програміст не працює в WinXP в моєму комп'ютері. Чи є вікна на основі програміст провайдера доступні який doesn't потрібні буфери і так просто, як програміст AEC's? Спасибо заранее. Rajesh.

Я провайдери використовують програми з URL] http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html [/URL] Це робота може програма ISP Atmel AVR і 8051 at89Sxxx в тій же програмі. Але я використовую інше обладнання. Та ж ідея "буфера з активним низьким портового контролю". Я коли-небудь використовувати AEC V2 і V3. У привіт швидкість процесора є деякі проблеми. І якщо ви хочете завантажити новий файл Hex. Ви повинні ключових файлу. ISP-Pgm30a використовувати тільки натиснути на перезавантаження. Це легко розробляти програми. У разі використання AEC ISP в 200/xp. Вона повинна використовувати зовнішні програми для відкриття LPT каналу. таких PortTalk з http://www.beyondlogic.org/porttalk/porttalk.htm

[Цитата = Janek123] я знайшов схеми та друкованої плати для AT89ISP і посилання на це: ч ** P: / / ΩΩΩ www.btc.pl/pdf/zl9prg.pdf: D ΩΩΩ [/quote] Привіт Janek123, ви побудувати цю схему? Його робота?

Привіт Зеннера. Перш ніж намагатися це http://www.aec-electronics.co.nz/software.htm ISP програміст. Просто я хочу знати, чи можна використовувати 24MHz кристала Insted йти на 4.0Mhz, що згадані в специфікації. :: Привіт.

Хай, для AT89 S я XX чіпів думаю, що це набагато краще, програміст, який працює від послідовного порту і має 6-контактний ICSP 0,1 "роз'єм. Його daam дешеві засновані на 2051, щоб програма 89S52, хороша ідея. Перевірити це одне, його називають Snatsz, Вау, що ім'я, так чи інакше вона відмінно працює для мене. http://www.sunrom.com/p-pi/pn-89/snatsz-in-circuit-serial-programmer . St Thx & З повагою, Олексій

Я побудував цей програміст на даному посиланню нижче. ч ** P: / / www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/ISP-Pgm3v0/ISP-Pgm3v0.html програміст не може стерти мій чіп іноді ви можете мені допомогти. До речі нова версія провайдера прога Особливості будови на сайті ім'я spiprog v3.7. перевірити його.

[Цитата = Hynix] Ще одна хороша посилання для ISP програматор для 89Sxx ('51), ATtiny, ATmega я 90Sxx (AVR) з програмним забезпеченням Downloader год ** P: / / www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Елька / ispprog.html [/quote] Привіт Hynix: Д. І. побудована схема, і вона працювала дуже добре. Спасибі ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ

Про AT89ISP кабель, в мене є ще одна ланка год ** P: / / www.mytutorialcafe.com / мікроконтроллер% 20Programmer% 2089S51.htm Я докладаю схему для її використання ATMEL провайдера ПЗ, наданого Atmel до програми мікроконтролера

Оригінальні схеми Atmel за адресою год ** P: / / www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF не існує. Будь ласка, може хто-небудь надіслати мені, що схема? спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back