M-Tech/MS допомогою дистанційної освіти

MTech допомогою дистанційної освіти також пропонують Карнатака державного відкритого університету. Я вступив, будучи студентом в їх навчальний центр в Хайдарабад, Індія розташована в lakdikapul. навчальний центр: www.vastecno.com внесок: 10 500 рупій в сем

MTech допомогою дистанційної освіти також пропонують Карнатака державного відкритого університету. Я вступив, будучи студентом в їх навчальний центр в Хайдарабад, Індія розташована в lakdikapul. навчальний центр: www.vastecno.com внесок: 10 500 рупій в сем
я думаю, я вже згадував сайт з орфографічна помилка. Сайт [url = http://www.vastechno.com] Vas технології [/URL]

я думаю, що тільки вона (інформаційних технологій) звичайно є, якщо такі є вбудовані курси існують будь ласка, повідомте ...

я думаю, що тільки вона (інформаційних технологій) звичайно є, якщо такі є вбудовані курси існують будь ласка, повідомте ...
Хоча спеціалізації доступний в ІТ, ви можете вибрати виборні у вбудованих і НВІС. бачити в групі В, де у вас є ці. Група B детальну інформацію можна отримати за адресою: [URL = http://vastechno.com/mtech.html] Навчальний центр - Часті питання [/URL], і я не думаю, що є спеціально MTech доступний у відстані лише для вбудованих в Хайдарабад.

Привіт світ! Я в останній рік BE (інформаційні технології), а також я отримав поміщений в одну з company.An я буду продовжувати це, але я також зацікавлений в подальших дослідженнях тобто MS. Але я не можу через його зв'язки з фінансові проблеми, тому я буду робити після 2yrs або можуть бути частиною через цей їм плутати так може хто поведе мене і може дати належне пропозиція також може у мені всі списки університетів відповідь India.Plz якомога швидше, Дякую.

Мене цікавить Ви можете надіслати деталі [електронної пошти] mailjimmys@gmail.com [/ електронної пошти]

Привіт, Вибачаюсь за затримку .... у мене були іспити. Ви можете спробувати варіант, який я роблю. ВТУ (Карнатака) має неповний М. Технологія курсів в НВІС & Embedded Systems (який я зараз роблю - RightNow завершено другий semster .... до цих пір ще 4 йти ...). Коледжів, які пропонують в Бангалорі BMS і УТЛ, якщо ви зацікавлені, щоб знати подробиці, дайте мені знати, я повинна отримати у інформації. Cheers, Kiran
Привіт, я хотів зробити неповний MTech з Бангалора, і я не в змозі відкрити http://pgcet.vtu.ac.in ласка, може у дати мені кілька деталей. Як я можу отримати інформацію про це? Коли проводяться вступні іспити? Спасибі, Digant

Привіт, Чи є M.tech програми (неповний робочий день) для електричних й електроніки випускників у СЕЗ або будь-якого іншого коледжу в Бангалоре? В даний час їм в blr.Please дайте мені знати. Спасибі й повагою, Малин

привіт Малин, це їх, а частину часу тільки за 3 роки досвіду особа також компанії, ви працюєте повинні домовитися за це MTech .. PGCET закрита я думаю. спробуйте для Manipal ...

привіт Малин, це їх, а частину часу тільки за 3 роки досвіду особа також компанії, ви працюєте повинні домовитися за це MTech .. PGCET закрита я думаю. спробуйте для Manipal ...
Привіт Санджая, дякую ... WL chck в Manipal. Rgds, Малин

привіт Кіран, В даний час частина часу доступні у вищезгаданій коледж? Я працюю в Бангалор і хочуть зробити M.tech неповний робочий день. Чи можете ви дати інших коледжів в Бангалоре?

Ви можете перевірити Manipal університеті також ...

Спасибі за відповідь. Але Manipal університету в Бангалорі?

Станом на даний час частина часу доступні у вищезгаданій коледж? Я працюю в Бангалор і хочуть зробити M.tech неповний робочий день. Чи можете ви дати інших коледжів в Бангалоре?
CHECK в PGCET CELL ви отримаєте список коледж, який має неповний

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back