M-Tech/MS допомогою дистанційної освіти

Привіт, Вчора я подзвонив Manipal хлопців університету і отримав інформацію ... Вони будуть запуску найближчим часом в Делі .. Дякуємо за інформацію Раджеш .. Кумар

Хлопці я зв'язався з цим Manipal корпоративних хлопців MS .. Найбільший недолік, який я бачу в тому, що цей курс не UGC визнав .. так що я сумніваюся в справедливості сертифікат після завершення курсу ... Я вельми зацікавлена в PGCET .. Я в Бангалорі зараз .. але що більш важливо, я вважаю, що курс буде визнаний UGC .... може хто-небудь підтвердити це ... буде свідченням, наприкінці 3 роки частину часу MTech звичайно, буде еквівалентна регулярні 2 курсу MTech рік? Будь ласка, дайте відповідь .. спасибо

Привіт Biswani, звичайно, звичайно, еквівалентно М. Технологія повний робочий день. PGCET іспит пов'язано в будь-який час тепер. Посилання для подробиць PGCET іспит, як показано нижче. pgcet.vtu.ac.in посилання то є проблема. Майте терпіння і продовжуйте пробувати. ура, Кіран

Привіт Все, довгоочікуваний PGCET - 2008 вже тут: Важливі дати: 1) завантаження Форма заявки стають доступними тільки з 04-05-2008 по 31-05-2008 2) Останній день отримувати заповнену форму заявки на PGCET Cell, Белгаум: 31-05-2008 3) письмовий тест: 22-06-2008 (неділя) 5) ранг декларації: 10-07-2008 (попередньо) 6) Вибір місць: 14-07-2008 попередньо). Я завантажив Форма заявки, брошура з цією відповіддю, як іноді сайт pgcet.vtu.ac.in будуть недоступні. Мають велике час дослідження. Cheers, К. К.

Завдяки Кіран .... часу для вивчення ....

Будь ласка, дайте мені знати, яка різниця, якщо він робить це не UGC зізнається.? Я не в курсі значення UGC. Manipal UNI (відстань освіти) дає освіту тільки для employess .. Будь-який вплив на роботу або там кар'єру.?

Якщо UGC визнав мірою буде офіційно визнаний в усіх вузах. Проте, компанії можуть як і раніше значенням ступінь магістра з Manipal.

Я розмовляв з Manipal універсальний learing Pvt Ltd, її UGC визнані

Я одержав пошту від них пару місяців тому .. чітко вказавши, що це не UGC визнав .... так, що викликає здивування .... але я буду любити, щоб знати, що це .... Ура говорити про корпоративну програмі MS, чи не так? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 25 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Я говорю про корпоративну програмі MS .... тільки не в тому, курси дистанційного навчання ..

Хай IAM BE в галузі електроніки та зв'язку і я хочу зробити ME в annauniversity в тому ж полі за допомогою дистанційного education.please дати imformation про те, як застосувати

Привіт ... Є ВТУ пропонує неповний М Технологія для силової електроніки? будь ласка, напишіть відповідь, якщо хтось керує знаєте??

Привіт ВТУ пропонує частину часу MTech тільки в комп'ютерних мережах і НВІС і вбудовані systerm дизайну. ВТУ не пропонує неповний MTech в силовій електроніці. стосується Сударшан

Привіт, хлопці, я розмовляв з Manipal Хлопці минулого тижня. Частина часу MS курси UGC зізнається. Я отримав відповідь від Раджендра Джоші, Manipal [цитата] Manipal університету завдають університету Визнана UGC, а також Міністерства розвитку людських ресурсів, уряд. З Індії. Тим не менше, програма MS пропонованих Manipal університету з програмою університетського містечка, який пропонується для працюючих фахівців у вихідні дні. Це не затверджений AICTE як AICTE стверджує тільки повний робочий день на кампусі програми. Сертифікат, який видається не має жодної згадки на неповний робочий день або дистанційного навчання в ньому і так добре, як Матч сертифікат. Програма пропонується майже як автономні одна за Manipal університету. Тим не менш, це дуже широке поширення в промисловості і в нас є ексклюзивні пакети для співробітників компаній, як Intel, Honeywell, IBM і GE, щоб назвати кілька, і у нас кандидатів висувається з більш ніж 55 компаній. Ви можете зареєструватися, кандидат від Manipal університету після завершення програми MS, а також з інших університетів також. Але, будь ласка, зв'яжіться з університету / інституту безпосередньо і як вони можуть мати свої власні критерії, а також. Кумар [/ цитата]

Привіт сер, їм нещодавно завершила btech тепер їм цікаво робити мс через дистанційне навчання може у будь ласка, дайте мені які-небудь пропозиції для цього

Привіт, я недавно чув про програму MS пропонованих Іллінойського технологічного інституту, Чикаго. Його accrediated в США, і вони пропонують курси через онлайн-навчання з учнями того, щоб з'явитися до іспитів як в Чикаго чи в їх місцевих центрів в інших countries.In Індії вони є центри в Мумбаї, Ченнаї, Бангалорі, Пуне, і т.д ... Будь ласка, може хтось дайте мені знати, якщо ви зіткнулися людей, які зробили цей курс і ділитися своїми opinoin на цьому курсі ..

У мене є друг, який робить його в MS Іллінойського технологічного інституту в Чикаго ... Його трохи дорогих курсів (близько Rs.4Lac) .. Класи онлайн і у вас на з'явитися іспитів у будь-який з центру.

кожен, хто взяв курс дистанційного MS в галузі електроніки, не могли б ви пояснити, як вони проводять практичні заняття в їх розширенні центру, або які унів / CLG пропонує найкращий засіб?

Іллінойського технологічного інституту (ІІТ США) проводить дистанційне навчання у майстри електроніки. Дуже гарна графіка і techlogies можна вибрати. Перевірте з вашим місцевим консультантом. -Поля

Хай друзями ... Я працюю в Абу-Дабі ... готової b.tech в області ІТ і MBA ... wud подобається робити m.tech за допомогою програм дистанційної освіти .... жуйку чи запропонувати університетам та деталі забезпечують М. Технологія дистанційного навчання .... мій рідний є Трівандрум, Керала ... дякую, хлопці

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back