M-Tech/MS допомогою дистанційної освіти

я зробив магістра наук в області electronics.i мають 2yrs досвід в тестуванні domain.but я хочу зробити за допомогою дистанційного MTech education.can будь-якого з тіл яких спеціалізація у мене взяти?. м трохи збентежені про вбудованих систем та комп'ютерних програм

Я Уїлсон. мій університет кваліфікації MCA. Я хочу зробити М. Технологія. Ідею: [URL = http://www.backup-sensor.com] Датчик парковки [/URL]

привіт, я беру на PGCET іспит у цьому році для MTech (інформатика). Я хотів би скористатися звичайно частину часу в ВТУ, так як я працюю в Бангалорі. Але я хочу знати, коли заняття будуть проводитися для цього курси неповний робочий день. Чи є таймінги будуть гнучкими, оскільки іноді я, можливо, доведеться працювати у вихідні дні також, якщо робоче навантаження є. І, як в деталі брошура, на частину часу інженерні мережі комп'ютер там, в колажі Бангалоре BMS. А як щодо комп'ютерної науки і техніки курсу і структури оплати для цього поточного року теж? Будь ласка, хто-небудь дати мені подробиці, що стосуються цього - Привітання mam2009

[Цитата = ivar4ever] Привіт, я б технологій електроніки і зв'язку і хочете зробити MTech (в галузі електроніки та releated specilizaions) thrugh відстань eduacation. Будь ласка, запропонуйте якісь установи для того ж. (В Індії) відповісти на ваші: ви можете зробити свою Відстань від М TECH IETE. www.iete.org ви можете побачити це веб-сайт; http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ http://www.electronicsforu. COM / electronicsforu / статті / http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ для проектів: http://www.kitsnspares.com/user/default . жерех можете зв'язатися зі мною за адресою: [листи] efyedit7@efyindia.com [/Email] [листи] efyedit7@efyindia.com [/ електронної пошти] [/ цитата]

Manipal MS корпоративного освіти не дистанційного навчання і замість цього він від навчання кампусу, де у нас є класи у вихідні дні (тільки по неділях (10 годин)). Це дійсно UGC Визнані і в даний час вона функціонує в Бомбей, Бангалор, Хайдарабад і Ченнай. Його 100% разів краще, ніж будь-який інший дистанційного навчання MS курсів, а також навіть краще, ніж BITS. Пройдіть нижче веб-сайт http://www.corporateprograms.manipal.edu/ Ура ...

Привіт Кіран, перебуваю в Бангалорі я працюю у приватній фірмі. я хотів зробити MTech (Embedded / НВІС) за допомогою дистанційної освіти (себто класів кінець тижня). так що ви можете PLS надати мені детальну інформацію про вузи, що г надання M.tech через відстань в Таміл Наду т в Бангалорі .. thamks, Віджай.

Привіт усім, я повинен був поговорити з Manipal університет, і вони визнані UGC для дистанційного навчання MS комп'ютер наука. Хотів знати, якщо хтось з вас зробили дистанційного навчання MS комп'ютерних наук університету Manipal і вона визнала за межами ІТ-компаній. Додатково будуть дистанційного навчання бути розглянуті для роботи викладачем в коледжах. Загалом, чи правильно це, щоб піти для дистанційного навчання через Manipal університету Будь ласка, дайте відповіді З повагою, Відья

Відья привіт, я зараз роблю неповної MS (мікроелектроніка), в Manipal Univ. Чи не дистанційного курсу, його неповний робочий день один. Ви повинні відвідувати клас по неділю, і ви повинні підтримувати 75% відвідуваності з'являтися у випускних іспитів семестру. Це РС UGC визнав, але не AICTE. Зазвичай коледжів просити мене чи М. Технологія, яка повинна бути схвалена AICTE.

Привіт, Thankyou велике за вашу відповідь. Я хотів би перейти до Дистанційне навчання, як я буде переміщатися на Далхаузі, Хімачал протягом 2 років. де скоро не буде коледж, щоб зробити частину часу навіть MS. : (Чи знаєте ви про Дистанційне навчання від Manipal Univ Чи буде це допоможе в майбутньому перспективи кар'єрного росту?

коли у вас є ехр defenetely ми не робимо для суб'єкта саке. Ми знали, що ми все робимо для ступеня, що повинно принести не тільки знання та контакти, але значення recongnised компаніями і уряд Індії. Для Вашого відома, мс Manipal не ухваленого AICTE. ми зробили все btechs з конкуруючими на вступних іспитах, а стосовно університетам право вважатися. чому??? мірі повинні бути затверджені AICTE для інженерних курсах. Тепер вибір УРС. я думаю, що навіть BITS Пілані відстані і для MBA (symboisys, ICFAI) не recongised на UGC, AICTE. якщо ви дійсно хочете продовжити зліт протягом одного року, тобто sabstical відпустку і зробити перший і другий семестри, то в ході реалізації проекту час повернутися до вихідного компанії або нової компанії. всього самого найкращого. 2sem час просто летить, як що-небудь. повірте мені. -Амар.

Привіт Якоїсь однієї дати відповідь в цій темі і розповісти мені, як застосовувати в ВТУ або який-небудь інший університет для MS / MTech в ComputerScience? 1. У мене є регулярні MCA degreee. . Чи буде MS / MTech в CompterScience у форматі дистанційної освіти дати мені вища освіта? 2. Чи можу я подати протягом усього часу кандидат після цього курсу? 3. Чи є цей курс (MS), еквівалентна MTech? 4. Чи є закордонні університети вважають, що це звичайно PG. Вони вважають мої MCA як UG звичайно. 5. Чи є цей курс затвердженої AICTE?

НШ я закінчив брати в цьому участь. Тепер їм зацікавлять М. TECH 2010 Дистанційна освіта. Чи буде хто-небудь сказати мені, коледжів пропонує так. Я також маю на увазі MS від Біти Pilani.Plz друзі кажуть мені про те ж. ним від Пуни. і це possibal для мене MS від Біти Пілані. в очікуванні ур відповідь

Привіт ... на ту ж тему, що у мені допомогти у звільненні одного з моїх сумнівів ...?? У мене є досвід роботи від 2 років це можливо для мене прийняти MTech частину часу через PGCET ...

Привіт, я чую дуже багато людей із запитом про MS (дистанційна освіта програми в Індії) еквівалентно повного часу М. Технологія? Ну хлопці знаходяться в промисловості НВІС з довгим (в досить багато компаній) Я бачив, що MS від BITS Пілані або з будь-якої іншої університет в Індії не порівнянна з повною програмою час М. Технологія. Більшість компаній вважають такі сертифікати MS в якості додаткової кваліфікації, але звичка вважати їх еквівалентно повного часу М. Технологія. Навіть неповний М. Технологія краще, ніж програми MS. стосується Chethan

Вони кажуть, що не буде ніякої різниці між звичайним MS і MS в Індії, які пропонують ІІТ Чикаго. Ті люди, які переслідують / планування, зв'яжіться зі мною / гід мене. Завдяки [електронної пошти] Ajaykrishna.vv @ gmail.com [/ електронної пошти]

[Цитата = jo.kply] Привіт Якоїсь однієї дати відповідь в цій темі і розповісти мені, як застосовувати в ВТУ або який-небудь інший університет для MS / MTech в ComputerScience? 1. У мене є регулярні MCA degreee. . Чи буде MS / MTech в CompterScience у форматі дистанційної освіти дати мені вища освіта? 2. Чи можу я подати протягом усього часу кандидат після цього курсу? 3. Чи є цей курс (MS), еквівалентна MTech? 4. Чи є закордонні університети вважають, що це звичайно PG. Вони вважають мої MCA як UG звичайно. 5. Чи є цей курс затвердженої AICTE? [/ Цитата] UGC правил не визнають відстань режимі курси equivallent до своїх звичайних або неповний робочий день боротьби частин. Але визнання керівні принципи для кандидата IIT, IISc, IIITs не стверджує, що вони вимагають М. Технологія або MS в звичайному режимі. Результат дорівнює 1. У мене теж є таке ж питання, як ваша. 2. Я не зміг знайти чіткої відповіді ще 3. Це залежить від університетів, які надають програми Phd чи або не приймати майстрів за допомогою дистанційного режиму. Хтось залиште свої висновки на цей рахунок.

Зв'яжіться з нами для прийому в штаті Таміл Наду, Карнатака, Махараштра в різних Universities.We мають широкі зв'язки з різними Universities.We забезпечити допуск допомоги МВА, BBA, MBBS, MD / MS, BDS, MDS, ВЕ / B. TECH., ME / М. TECH., бакалавр / M.Sc. Наше довіру зареєстрованих (201000105), і ми робимо свою роботу щиро. Контакти: Himanshu Чаухан Управління Попечитель (VCET) +919566015235 +919940204141

[Цитата = kiran81077] Привіт, Вибачаюсь за затримку .... у мене були іспити. Ви можете спробувати варіант, який я роблю. ВТУ (Карнатака) має неповний М. Технологія курсів в НВІС & Embedded Systems (який я зараз роблю - RightNow завершено другий semster .... до цих пір ще 4 йти ...). Коледжів, які пропонують в Бангалорі BMS і УТЛ, якщо ви зацікавлені, щоб знати подробиці, дайте мені знати, я повинна отримати у інформації. Cheers, Kiran [/ цитата] Привіт Кіран, я complted btech в області інформатики, зараз я цікавлюся для MTech в CS. . Я просто хочу знати, як я sthe Звичайно, в цьому університеті? Скільки зусиль потрібно для завершення цього? За мені відомо, вона має 4 семестру я думаю. Я просто хочу знати, мотика Thos поширюється в 3-х років. може у будь ласка, надати мені деякі деталі інформації.

Є пропонує безліч IIIT в MTech програм дистанційного режиму. Кращий я пропоную вам від i2it Пуне, що входять в IGNOU. Сертифікат видається університету IGNOU на успішне завершення курсу програми. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір] I2IT Пуне дійсно краще інститут MTech. Прийом все ще перебувають на не втратьте цю можливість. детальніше відвідати isquareit.ac.in [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 20 хвилин: [/ колір] [/ розмір] I2IT Пуне дійсно краще інститут MTech. Прийом все ще перебувають на не втратьте цю можливість. для більш isquareit.ac.in відвідати детально

привіт IAM Ганеш я побачив ур повідомлення може у PLZ запропонувати мені режимі MTech відстань в Хайдарабад спеціалізації в будь-яких електричних підводних човнів IAM 2010 passout. плз допоможіть мені. IAM готові зробити дистанційна освіта від Анни, Аннамалай університетів і будь-яких р університетів

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back