M-Tech/MS допомогою дистанційної освіти

I

ivar4ever

Guest
Привіт, Я б технологій електроніки і зв'язку і хочете зробити MTech (в галузі електроніки та releated specilizaions) thrugh відстань eduacation. Будь ласка, запропонуйте якісь установи для того ж. (В Індії)

Привіт другу, які місця ви живете в Індії? Єдиний варіант, який я віддаю собі звіт є "Біти, Пілані", який проводить відстань MS програм. Або ж ви можете вибрати для Неповна М. Технологія програм. Cheers,

робить дистанційне навчання не рекомендується, інакше ви не зможете присвятити себе повністю в цю програму. краще приєднатися до повної програмі час.

я перебуваю в Бангалорі. я віддаю собі звіт в BITS курсів. але вони є спільні програми з організаціями. ddkrishna, та й правильно, але цей варіант здається кращим для мене! велике спасибі

У Ченнаї Sathyabama Universty пропонує дистанційної освіти в ME в прикладної електроніки і М. Технологія НВІС в дизайні. і може краще для перевірки деталей в www.sathyabamauniv.ac.in

не мають у дистанційної освіти також там. becoz я вчився там тільки. може вона не відображається на сайті. U мають прикладний електроніки, як спеціалізація для ведення повідомлення закінчення школи. і зборів складає близько 20000 в сем. краще зі виклик адміністрації відділу.

Привіт, вибачення за затримку .... у мене були іспити. Ви можете спробувати варіант, який я роблю. ВТУ (Карнатака) має неповний М. Технологія курсів в НВІС & Embedded Systems (який я зараз роблю - RightNow завершено другий semster .... до цих пір ще 4 йти ...). Коледжів, які пропонують в Бангалорі BMS і УТЛ, якщо ви зацікавлені, щоб знати подробиці, дайте мені знати, я повинна отримати у інформації. Cheers, Кіран

Привіт, посилаючись на ваші попередні поштою, будь ласка, штраф моя відповідь: (У мене є віддаєте перевагу, щоб відповісти на повідомлення EDAboard собі, як це могло б допомогти іншим теж) ВТУ пропонує 3 роки partime звичайно. Ви можете взяти на курс або у письмовій формі PGCET ( http://pgcet.vtu.ac.in/ ), або через все Ворота Індії іспитів (Пріоритет для воріт кандидатів). PGCET іспити зазвичай проводяться десь в червні / липні (я не думаю, що ви можете взяти в цьому році). Гілок на курс М. Технологія, які доступні для електроніки та комп'ютерних інженерів є: НВІС і вбудовані системи або обчислювальної техніки Мережу. (У мене є вибір на користь першої). Перші 4 семестри матиме теорію робіт (10 суб'єктів). Семестр іспити мають ONLINE типу (не звичайні іспити). Вартість курсу рупій. 40000 / - в рік (протягом 3 років це буде коштувати вам 40 тисяч рупій + R 40000 + 40000 = Rs Rs 1, 20000 ....), Якщо ви приймаєте на курс БМС коледжі машинобудування. Єдиним критерієм для написання PGCET за неповний курс М. Технологія є те, що ви повинні мати принаймні набрав 55% в BE / B. Tech і повинні мати принаймні 3 роки досвіду роботи з дня закінчення школи. Я доклав навчальні програми з курсу теж. Cheers, Кіран

Вибачення, раніше пошти не було кольчуги просять інформація: Ось воно: ----- Original Message ----- From: ivar4ever [MAILTO: ivar4ever@gmail.com] Відправлено: Середа, липня 04, 2007 10:21 AM To: Тема: [Питання або коментар від EDAboard.com] Запит: Re: M-Tech/MS допомогою дистанційної освіти Привіт Кіран, я зацікавлений в НВІС / Embedded Systems PG курс через ВТУ. Будь ласка, надішліть мені більше інформації про нього. спасибі заздалегідь [електронної пошти] ivar4ever@gmail.com [/ електронної пошти]

привіт я зацікавлений в PG курс НВІС в даний час я працюю в НВІС домен ... в Noida ласка, надішліть мені деталі установи, призначені для дистанційного навчання в М. TECH СБИС

Привіт їм з Гуджарата .. Чи можна KIRAN зробити цей курс далі?

Привіт Dharmesh і Гіта, це не програма дистанційної освіти, але курс Неповна. Ви повинні бути в 40 км Радіус коледжі ви зарахування. Cheers, Кіран

Привіт Кіран, дякую за інформацію, яку ви надали близько ВТУ. Я спробував відкрити URL "http://pgcet.vtu.ac.in/", але не зміг відкрити. Не могли б ви допомогти мені в отриманні інформації про PGCET 2008 року. Я не бачу будь-яких подробиць про це на "http://vtu.ac.in/" теж. Я зробив MCA і хочете зробити М. Технологія в області комп'ютерних наук і техніки в частині часу. Я працюю в Бангалорі. Було б здорово, якщо ви можете respod мені як можна швидше. Спасибі, Крішна Кумар Сінха

Ви можете зробити m.tech в різних НДЦ IITs та інших коледжів Engg уряд

Привіт, U можете зареєструватися самостійно з Manipal uiversity. Вони пропонують MS у вбудованих, НВІС, програмне забезпечення системи і т.д. Ви повинні брати участь у вихідні класів. U також може продовжувати ур освіти, коли і отримати перемістився в Ченнаї і Хайдарабаді, як Manipal навчальний центр університету розташований там же

Привіт [б] rajeshkumar123 [/B] Не могли б ви надати нам посилання? .. Я не зміг знайти посилання ... Спасибі

Привіт, дякую людині .. Хто-небудь може подати заявку на цей курс, або тільки корпоративним юнаків (IBM, TI, Infineon і ін ..)?. Я живу в Noida. Кумар

привіт Кумар, U повинні працювати і ур компанія повинна надати згоду лист

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back