89s52 програми через послідовний порт

F

frigo

Guest
Будь ласка, мені потрібно AT89ISP програмує кабель терморегулятори тому що керівництво в форматі PDF сайті Atmel веб не є повними. Я використовую його з AT89S52. Завдяки Frigo

Я використовую PonyProg адаптера і програмного забезпечення для мікро AT89S. www.lancos.com / prog.html Адаптер описані на: AVR ISP (STK200/300) паралельний порт Зверніть увагу, що адаптер AT89S сумісні. З повагою, 8O

привіт мені потрібно AT89 S 51, AT89 S 52 програміст, які працюють у перемогу XP/2000, будь ласка, познайомте мене деякі посилання. З повагою

Давайте Спробуйте це. Ви можете використовувати цю schemetics в якості довідкових для виготовлення кабелю для 89S8252 ISP та використання з програмним забезпеченням AVRISP. Я вже зробив це. http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit / AVR / avr.htm
isp1.gif

привіт drwho78 я будую платі SCH файл at89isp, і протестували його з @ Tmel провайдером програмного забезпечення в Win XP але вона не працює! Чи є спосіб знайти провайдера програміст для Atmel AT89? (Я бачив Рамеш відповідь після його побудові: :) () Regards

Я побудував кабелю і перевіряв. Він працює з 89S53, 89LS53, 89LS52, і т.д. тільки зроблені зміни схеми було замінити 100 Ом резистори з 68 Ом резистори. Я виявив, що з використанням 100 Ом резистори не працює на всіх комп'ютерах. Крім того, кабельні роботи без компаратора LM393. Кабель був перевірений за допомогою програмного забезпечення Atmel під Windows 98 і 2000. Я повинен працювати з XP.

Привіт Амру ваше посилання Загалом, прохання дати пряме посилання на свій основний місці. до побачення

: D Я використовую AEC ISP на WinXP, так що ... так ... ЦЕ ПРАЦЮЄ! Але, це повільніше (я вважаю, що WinXP має Мор обмеження у використанні порту, і це причина)

привіт я трохи comfused І. допомогою Atmel microcontroler AT89S52 для ISP progremming і в мене є проблеми conecting його parall порт в моєму комп'ютері, це буде добре для Atmel інтерфейс, так якщо ви можете високий мені, як зв'яжуться процесора LPT Я буду щаслива Аміра завдяки

Якого провайдера ПРОГРАМА ви використовуєте?

Здравствуйте, я спробував це в два рази, щоб завантажити м'якої Зеннера вище від AEC-сайту. Два рази це не вдалося. Якщо є хто-небудь в змозі відправити цей шматочок (близько 60kB) тут було б чудово. Файл я маю на увазі aec_isp.zip. Завдяки Роббі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back