розпізнавання голосу використанням MATLAB?

Я роблю ПРОЕКТ ПО мовного сигналу аутентифікації з використанням Cepstral тобто АНАЛІЗ, пов'язані з кодуванням в MATLAB НА ГОЛОС RECOGNITION.SO ласка, надішліть мені КОДЕКС IT.MY ID EMAIL [електронної пошти] sksaikumarlaishetty@gmail.com [/Email] [COLOR = "Срібло"] [SIZE = 1 ]---------- Повідомлення додано о 12:43 ---------- Попереднє повідомлення було о 12:40 -------- - [/size] [/COLOR]
та мені потрібно код для розпізнавання голосу .. Ви можете надіслати плз мені .. ма ідентифікатор [електронної пошти] adi06411@gmail.com [/ електронної пошти]
Мені потрібно розпізнавання голосу MATLAB КОД ВІДПРАВИТИ на мою електронну пошту ID [електронної пошти] sksaikumarlaishetty@GMAIL.COM [/ електронної пошти]

Будь ласка, якщо хто-небудь є програма для мови в текст програми, ieMATLAB реалізації фонетичного typewriter.it використовує мова recognition.also графічний інтерфейс used.please надіслати мені програму [електронної пошти] saurabhsood18@gmail.com [/ електронної пошти]: Посмішка :

привіт хлопці ... PLS пояснити мені, як MATLAB працює ... Я отримую плутати про те, що .. скажімо я хочу побудувати голос працювати коляска .. MATLAB встановлюється в ПК не так? то як я буду використовувати, що система розпізнавання мови в інвалідному візку без комп'ютера? Я маю на увазі як я можу зробити це самостійний проект без допомоги ПК подобається те, що робить мікроконтроллер?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення добавлено в 00:27 --- ------- Попереднє повідомлення було в 00:26 ----------</span></span>
PLS частку і мені код ... ТПХ [електронної пошти] romelemperado@gmail.com [/ електронної пошти]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back