розпізнавання голосу використанням MATLAB?

Привіт, мені потрібно код, а також, будь ласка, надішліть мені. liangp (на) interdev.ca. був би вдячний!

У мене є проект для поділу різних голосових сигналів, заснований на використанні MATLAB спасибі заздалегідь

Мені потрібно код голос recgniton в MATLAB ... може послати anyne т до мене .... ма ідентифікатор з [електронної пошти] krarvindkumar@gmail.com [/ електронної пошти]

[Цитата = крос-де-Лена] Хто-небудь потрібно ще? У мене є код MATLAB для відповіді голосом recognition.Do в цій темі, так що я не дізнаємося. [/ Цитата] Я буду так вдячністю, якщо ви надішлете мені код, це саме те, чого я хочу, насправді я знайшов його в Google, але Є деякі помилки, і більшість файлів MATLAB був захищений файл, щоб я міг \\ т змінити або читати те, що всередині нього .... моя пошта jobridor (собака) yahoo.com і спасибі заздалегідь

[Цитата = крос-де-Лена] Хто-небудь потрібно ще? У мене є код MATLAB для передачі голосу recognition.Do відповідь в цій темі, так що я не дізнаємося. [/ Цитата] та якщо і є може у його послати?

[Цитата = крос-де-Лена] Вибачте за затримку, можна отримати тільки шість. М файли відповідний. Файли р, я додаю їх тут, будь ласка, також реагують про те, як вона працює, мені сказали, він володіє низькою, щоб середньої точності. [/ цитата] є помилка Коли я хочу, щоб виконати його обійтися жоден Tell Me Why? І ЩО РОБИТИ?

може хто-небудь надіслати мені кодування для розпізнавання голосу використанням MATLAB ... PLS ... невідкладного

привіт я останній рік ЄС студент і я wud б вдячні, якщо і надішліть мені, що код: [листи] amitkanabar@rediff.com [/Email] для мого проекту на свободу слова regonition

harlo крос-де-Лена. Ви можете надіслати мені коди? Мені це потрібно для мого проекту розпізнавання мови. спасибі велике. [Електронної пошти] andrelsy@hotmail.com [/ електронної пошти]

Дорогий крос-де-Лена, я потрібен повний код для мого проекту, розпізнавання голосу. Сподіваюся, у можете надіслати на мою електронну пошту (fikrulhakimothman@yahoo.com). Я дійсно її потребує

ей у хлопців можете зареєструватися pudn.com і можна отримати код для розпізнавання мовлення

я також роблю обробки мови в КМПЦ і хм .. мають проблема в алгоритмі Вітербо? хто-небудь допомогу, щоб допомогти

Хто-небудь потрібно ще? У мене є код MATLAB для відповіді голосом recognition.Do в цій темі, так що я не дізнаємося.
привіт ласка, я потребую цьому prgram терміново і медіа не р-файлів, будь ласка, і як почати з ним

Чи можу я побачити деякі з ваших кодів в MATLAB для розпізнавання мовлення з використанням нейронних мереж! Я буду дуже-дуже вдячністю за це! [Електронної пошти] roma_34@mail.ru [/Email] [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 21 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Будь ласка:)
не могли б ви вислати мені код ось мою адресу електронної пошти: en_sadatwins@yahoo.com

я потребую того, що, будь ласка, чи можете ви відправити код на мою пошту [електронної пошти] jg_jossue@hotmail.com [/Email] я буду вдячний вам велике спасибі

Привіт, я роблю ЕКГ класифікації на основі нейронних мереж, може бути вашим recognigation голоси за допомогою нейронної мережі корисно для мене. Будь ласка, надішліть на мою пошту [електронної пошти] yew319464@hotmail.com [/ електронної пошти]. І я буду gratedful з вашою допомогою! Спасибо большое!

Мені потрібна кодів в MATLAB для розпізнавання мови. Я буду дуже-дуже вдячністю за це! [Електронної пошти] teju_11@sify.com

Привіт усім ми робимо остаточний проект року. Проект спрямований на виконання моделювання GSM в Matlab, давши живий голос GMSK і GSM Simulator, GMSK модуляції застосовується для розмови з мікрофона, з наступним застосуванням шифрування техніку результаті потік бітів. Модуляція / демодуляція сигналу GMSK вимагає стільки ж уваги до збереження чистому вигляді хвилі так само як і модуляції сигналу. Будь ласка, допоможіть нам в шифруванні, де він буде краще зробити і який алгоритм буде набір кращих. Ми намагаємося це в View attachment 53799 View attachment 53799 блоки знаходяться у додатку ласка, допоможіть нам.

тих, хто зацікавлений у використанні розпізнавання голосу MATLAB напишіть мені листа і я вишлю всі кодекси і важливі речі, які я виявив в моїх дослідженнях. як на мене я не став продовжувати закінчити проект з моїм лікарем змінив тему проекту

Привіт Хрест-де-Лена, я відчайдушно потребують код MATLAB для розпізнавання голосу, PLS пошті мені код [електронної пошти] vinay.ganji @ gmail.com [/email] Завдяки тонну .. З найкращими побажаннями, Vinay

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back