розпізнавання голосу використанням MATLAB?

крос-де-Лена я хотів розпізнавання голосу участь в MATLAB або VB. мережі для операційних голос працювати коляска холодної U допомогти мені в цьому .. мій ідентифікатор [електронної пошти] anita_591_ggn@yahoo.co.in [/ електронної пошти]

Мені потрібно код для розпізнавання мовлення .. жуйку зі відправити його .. це мій ID:? Anu_pons@yahoo.co.in

привіт мені потрібно код для згорток, ШПФ, КИХ-фільтр (LP / HP), IIR фільтр. Я використовую ccs3.3 tms320c5x/6x. Мені потрібно код дуже urgentlu. хто може допомогти мені. thankx Ram

Я роблю мій останній проект року, який "Забезпечені базі системи Вхід на обличчя і розпізнавання голосу" для цього мені потрібно MATLAB код для розпізнавання голосу, якщо будь-яке тіло є це будь ласка, відправте його за цим посиланням: [листи] waseemoon@hotmail.com [/ електронної пошти] спасибі ......... Васім Аббасом

вибачте, у мене проблема з ніг на архіви ... це не можу нормально працювати ... Ви не можете вислати мені xvr_z [в] Yahoo [точка] ком завдяки перш ... gigih

Привіт всім Мені потрібно код MATLAB допомогою якого я можу контролювати пристрою за допомогою голосових команд. ---- http://www.codezone.in/

будь ласка, будь-який з надішліть мені код MATLAB для виступу цифра перетворення за допомогою хм або будь-якої техніки, що використовуються. [/ код]

Я студент інформатики .. почали робити проект по голосу recognision Використання Java, але не зміг завершити його .. так що мені потрібно коду в MATLAB .. може NY1 допомогу з цього питання, отримавши код .. і як його використовувати

Мій проект є динамічною деформації часу для розпізнавання мовлення, може я, будь ласка, коди? [Електронної пошти] mj_nottinghamian@hotmail.com [/ електронної пошти]

їм працювати над спікер визнання .. як я можу застосовувати евклидову формулою відстані на LPC коефіцієнтів, яка зберігається на масив? надія на відповіді! ТПХ ..

[COLOR = darkred] [/ колір] Привіт крос-де-Лена, я настійно вимагають MATLAB код для голосових recognition.My проект подання останньої дати після 14 days.Plzzzzzzzzzzz відправити його на мою пошту яка [електронної пошти] dev.sikan @ gmail.com. ком [/ електронної пошти]. Я буду, як і раніше вкрай вдячний Вам.

Привіт є в будь-якому випадку кожен може надіслати мені код розпізнавання мовлення у вас є? Я працюю на одному, але все ще не працює належним чином. Величезне спасибі [електронної пошти] lorena_aldana@hotmail.com [/ електронної пошти]

[Цитата = крос-де-Лена] Хто-небудь потрібно ще? У мене є код MATLAB для передачі голосу recognition.Do відповідь в цій темі, так що я не дізнаємося. [/QUOTE] Так, я хочу. Не могли б ви вислати мені? мою електронну адресу [електронної пошти] edwardchoowl@hotmail.com [/Email] Спасибо большое.

Привіт усім, я новачок у цій темі і в MatLab тому буду дуже вдячний, якщо хто-небудь може мені допомогти. Я не знаю, з чого почати. Я отримую ЕМГ сигналів для деяких слів, і я повинен визнати, слово з відповідним сигналом. Я вдячний будь-якої допомоги щодо письмовій алгоритм або будь-який код, який я міг би взяти. Ви можете надіслати мені свої Coments на milenakg05 [в] yahoo.com Велике спасибі З повагою Мілена

Гей крос-де-Лена, може у PLS вперед код проекту для голосового системою безпеки в MATLAB на мій ID ... [Електронної пошти] vids_nair2000@yahoo.com [/Email] ми теж працюємо на одному полі і потребують важкому допомоги ... PLS зробити відповідь Завдяки Vids

[Цитата = крос-де-Лена] Хто-небудь потрібно ще? У мене є код MATLAB для передачі голосу recognition.Do відповідь в цій темі, так що я не дізнаємося. [/ Цитата] мій ідентифікатор [електронної пошти] karthikvc@yahoo.com.can [/ електронної пошти] і напишіть мені код [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] [цитата = крос-де-Лена] Хто-небудь потрібно ще? У мене є код MATLAB для передачі голосу recognition.Do відповідь в цій темі, так що я не дізнаємося. [/ Цитата] мій ідентифікатор [електронної пошти] karthikvc@yahoo.com.can [/ електронної пошти] і напишіть мені будь ласка код

Мені потрібно це кодів. крос-де-Лена може у надішліть мені їх? моя електронна пошта lordsoth_tr (на) hotmail.com Спасибі

Привіт сер відправте розпізнавання голосу MATLAB код в ідентифікатор. МІЙ ID-[електронної пошти] rakidc@gmail.com [/Email] спасибі заздалегідь

Привіт, вибачте, якщо я настільки нахабним, але я також потрібна ця коди для розпізнавання голосу. Моє завдання як раз для 3 різних слів. Тому, коли я кажу одному з них програма повинна визначити і записати його. Може хтось буде такий добрий і відправити таке код на пошту - [електронної пошти] ofliuh4eto@yahoo.com [/Email] Спасибі:)

привіт мені потрібно код для розпізнавання мовлення .. жуйку зі відправити його .. це мій ID:? waseem.rajpoot.88 @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back