розпізнавання голосу використанням MATLAB?

K

khanna

Guest
чи можна відокремити різні сигнали голосом залежно від якості (тембр) з використанням MATLAB спасибі заздалегідь

U може використовувати sppech proessing S / W, це basially демодуляція з використанням різних частотах дискретизації.

Я не розумію, що саме ви хочете. Не могли б Ви описати докладніше. Що ви хочете, щоб визнати? слова? приголосні, голосні? злитої промови? або просто голос, таких як звук дверей, або звук розірваної вікно? Для кожної з перерахованих вище ситуацій, є рішення з використанням MATLAB. Приклад: хочете виявити, порушення скла звук (злодій детектора), то Wavelet Toolbox MATLAB можна використовувати значно. Я того, ви можете використовувати нейронні мережі інструментарій Matlab, розвивати кілька простих мереж для визнання спеціальних звуків. Хочете використовувати HMM, для розпізнавання слів або класифікації голосних приголосних? то ви можете знайти одну гарну бібліотеку HMM пов'язаних fucntions для MATLAB за допомогою простого пошуку в Google. Я не пам'ятаю назви, але я впевнений, що це можливо. Тепер, будь ласка, вкажіть ваше додаток точно. спасибі.

можливо, я бачив такий проект з використанням MATLAB, а також C + +

Для більш ретельного опису вашої проблеми. Розпізнавання голосу і голосових поділ дуже різні проблеми. В останньому випадку, ви можете використовувати ICA (Independent Аналіз Component) підхід. Існує безкоштовна MATLAB основі інструментів називається FastICA. Ви можете знайти його в Google. За допомогою цього методу вам потрібно стільки сигналів, як джерела (як мінімум). Інша техніка BSS (сліпий поділу джерела) і BSD (сліпий деконволюции джерело), яка необхідна, коли голоси, записані в кімнаті з високою реверберації. Бажаю удачі.

Хто-небудь є код, про це tupic? мені потрібно це занадто

те, як використовувати MATLAB розпізнавати голос? їм робити програмне забезпечення для розпізнавання голосових в режимі реального часу .. щ хочете використовувати MATLAB, але .. їм не знаю, як запустити його .. я чув, що, ми не можемо використовувати обробки мови розпізнавати голос .. будь-який бажаючий може направити мене,, плз ..

Хто-небудь потрібно ще? У мене є код MATLAB для відповіді голосом recognition.Do в цій темі, так що я не дізнаємося.

При цьому використовується графічний інтерфейс, витягти цей файл і в ньому скопіювати папку vorobo а потім вставте його в поточному каталозі в Matlab.Also типу в SpkrRcg у вікно командного рядка, це буде потім відкрити графічний інтерфейс з якою всі кроки говорять самі за себе expainatory. PS: -..... 1.I немає всіх м в них файлів у форматі р, я міг відновити деякі м файлів, відповідних р файли, грунтуючись на наявних файлах м, залиште повідомлення, якщо ви в них потребує . 2.Also деякі інші. Р присутні файли, які не пов'язані безпосередньо з цього конкретного програми, такі як "modimfcc.p". Ви можете відмовитися від них або їх можна використовувати, якщо вам потрібно заздалегідь програми. 3.Also дивитися на мовця D.doc, це може пояснити кілька речей.

привіт крос-де-Лена, може uou ласка, надішліть мені всі файли в MATLAB щодо цього. Шукаю для цього. що стосується

Вибачте за затримку, можна отримати тільки шість. М файли відповідний. Файли р, я додаю їх тут, будь ласка, також реагують про те, як вона працює, мені сказали, він має низької і середньої точності.

Привіт крос-де-Лена, чи можна окремо висловив частин мови від мовчання частини .. і в тому, що метод з використанням MATLAB ... їм трохи заплутався thankz

я потрібний файл melfilterbank у форматі. м ... THX

Мені потрібно трохи проект, пов'язаний з його [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана через 6 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Мій останній проект голосових команд управління системою ковзних door.where я необхідність розробки Програма для деяких специфічних слів, які працюють як code.For цього мені потрібно MAT розпізнавання голосу LAB інструмент bar.What я не have.please допомогти мені

Мені потрібно коди для голосу recognisation в metlab. Я буду дуже вдячний вам. плз поштою їх на мою адресу: [листи] mayank_pas@yahoo.com [/ електронної пошти]

[Цитата = крос-де-Лена] Хто-небудь потрібно ще? У мене є код MATLAB для відповіді голосом recognition.Do в цій темі, так що я не дізнаємося. [/ Цитата] та мені потрібно код для розпізнавання голосу .. Ви можете надіслати плз мені .. ма ідентифікатор [електронної пошти] adi06411 @ gmail.com [/email]

я хотів би знати, як нейронні мережі можуть бути застосовані в розпізнаванні мови .. ми, необхідні для створення системи розпізнавання мовлення, яка незалежно від динаміка і той, який використовує нейронні мережі. ти так багато. =)

крос-де-Лена .... може в мене є свій адресу електронної пошти? Я хочу з ур код для розпізнавання голосу використанням MATLAB. В даний час я створив один .. але не до досконалості. Розум посилати мені ваші порівняти? [Електронної пошти] derek_ckw@hotmail.com [/Email] Величезне спасибі

мій ідентифікатор [електронної пошти] anita_591_ggn@yahoo.co.in [/ електронної пошти] насправді ним рішень керованої голосом коляска л необхідності розпізнавання мовлення в MATLAB для нього

Чи можу я побачити деякі з ваших кодів в MATLAB для розпізнавання мовлення з використанням нейронних мереж! Я буду дуже-дуже вдячністю за це! [Електронної пошти] roma_34@mail.ru [/Email] [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 21 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [цитата = крос-де-Лена] Хто-небудь потрібно ще? . У мене є код MATLAB для передачі голосу recognition.Do відповідь в цій темі, так що я буду знати [/ цитата] Будь ласка:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back