Друкованої плати, схеми та інші документи для емулятора AVR JTAG

Привіт, я змусити його працювати. Використання AT90S2313 для ISP і ATmega16. Оновлення з розширенням *. EBN з AVR Studio. З повагою. Костя

Привіт Костя, ви зробили друкованій платі схеми і запрограмувати з мікро. EBN, і все це веде себе як оригінальні jtag_ice Atmel? що було б здорово. Так що я повинен будувати свою власну PCB. THX olpa

Привіт Костя, не могли б ви опублікувати деякі більш докладна інформація (схема, *. Шістнадцяткові файли і т.д.) про Ваш JTAG?

PCB, SCH і HEX ​​для AVR JTAG. Тільки для AVR Studio 3.53 і 5В MegaAVR. З повагою. Костя

Мені чогось не вистачає? На схемі також другий CPU - AT90S2313 - Що в ньому? - Я маю на увазі, де я можу знайти * HEX файл для цього мікро.?

Ця версія працює тільки з AVR Studio 3,53 повагою. Костя

привіт Костя, це погано у мене запитати вас про друкованій платі з layer1 layer2? THX

Привіт Костя, я можу зробити оновлення прошивки за допомогою версії Astudio 3,53, що надалі працювати на версії 4.x Astudio? Thnx!

PCB для JTAG AVR зробити в Р ** D2001. З повагою. Костя

Ця версія AVR JTAG роботи з AVR Studio 4,07 з використанням зовнішніх інтернет-провайдеру або нової версії прошивки для AT90S2313 оновлення. З повагою. Костя

[Цитата = Костя] Ця версія AVR JTAG роботи з AVR Studio 4,07 з використанням зовнішнього провайдера або нової версії прошивки для AT90S2313 оновлення. З повагою. Костя [/ цитата] Потрібна навантаження botloader на провайдера ATmega163 і оновлення "прошивки" ПЗУ AVRStudio AT90S2313 не в моїй конструкції

Мій JTAG ISP мають на борту (AT90S2313). Оригінальний ATMEL JTAG є 90S1200. З повагою. Костя

[Цитата = Костя] Моє JTAG ISP мають на борту (AT90S2313). Оригінальний ATMEL JTAG є 90S1200. З повагою. Костя [/ цитата] На борту ISP не потрібно для "оновлення" прошивки, тільки для завантаження завантажувача в ATmega163.

Сторінка escimo в: прошивки потрібно завантажувач виправлення!

Костя: плата для AVR JTAG зробити в Р ** D2001. => Хмм, ця версія не сумісна з р * werp * б 5. можете конвертувати ваші плати в Gerber-форматі?? -Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back