Друкованої плати, схеми та інші документи для емулятора AVR JTAG

Шановні МК сторінка виглядає добре, є схема JTAGICE AVR, але я не можу знайти завантажувач (*. Hex). Siswanto

Привіт, я побудувати evertool JTAG AVR, я на кожному кроці успішно. Я намагаюся інтегрувати мою JTAG разом з AVR Studio, але в мене немає AVR борту ще, що підтримка JTAG. так я отримую повідомлення, як на картинці. Будь ласка, дайте мені схему ATMEGA16 плати або те, що всі види AVR, які підтримують JTAG? Siswanto

Шановні все, у мене є збірка JTAG AVR evertool але в мене є кілька проблем. Я не можу зробити налагодження, як покроково, годинник пам'яті і т.д., але я можу зробити мою програму ATMEGA16 Dev-плату за допомогою JTAG AVR. для ясно, будь ласка, подивіться фотографії нижче. Не могли б ви мені допомогти? FYI Cristal моєї ATMEGA16 розвитку = 4 МГц, використовуючи ATMEGA16 з 5 В постійного струму живлення Cristal моєї AVR JTAG = 7,3728 МГц, використовуючи ATMEGA16 з 5 VCD харчування Завдяки Siswanto

Шановні панове, Будь ласка, допоможіть мені, я не можу нічого debuging. захоплення екрану додається Завдяки Siswanto

Ви можете переглянути Vtarget = 4,9 V, проблема в тому Vtarget! показати картину JTAG ICE.gif: D Мій Vtarget (показати JTAG пробігу) на програмне забезпечення = 6,2 Вольт веселитися

Дорогий hoang_csa Не могли б ви надіслати знімок екрана під час налагодження? Siswanto

Для SISWANTO Привіт, PLS ви можете зробити резюме про AVR JTAG емулятор, яка версія у вас є, і описати кроки, як зробити це без помилок ... THX багато

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back