Друкованої плати, схеми та інші документи для емулятора AVR JTAG

У мене немає дизайну PCB ще. Я використовував макетної платі.

Привіт Testu, таке існує жодних документів про цю трасі? Де я можу знайти прошивку для AVR? Завдяки та побажання.

Привіт всім, хто зробив з AVR miniICE JTAG. Схема дуже проста. Але я не можу оновити прошивку з upgrade.ebn AVRStudio 4. Я не знаю, чому?

Привіт Костя, у вашій Jtag_sch, інтерфейс SPI в ATmega16, швидше за все, вийшов з ладу (MISO MOSI, MISO MOSI). Не могли б ви говорили мені, чому? Спасибо.

привіт всім, я шукати проекту AVR ICE і знайти в цьому розділі. Це дуже здорово. спасибі за все. Але моя точка складає всього 0,5 (не хімічну завивку для скачування: D), тому я намагаюся, щоб після вкл мою точку зору. Спасибі ;)

Привіт i'am пошук upgrade.hex. У студії AVR я знайшов тільки upgrade.ebn і це в зашифрованому вигляді. У будь-якого джерела? Привітання

[Цитата = HofMar] Привіт i'am пошук upgrade.hex. У студії AVR я знайшов тільки upgrade.ebn і це в зашифрованому вигляді. У будь-якого джерела? Привітання [/ цитата] Запис флеш-AVR з upgrade.ebn файл в AVRStudio. Хуст після програмування AVR і перед verfifying AVR, скасувати процес горіння, а потім знову прочитати вміст флеш-AVR в. Тепер ви можете отримати розшифрований бінарний.

Салам, я збираюся побудувати Evertool-Light Emulator. Моя проблема в тому, що не може знайти 7,3 МГц кристал в моїй країні. Будь-яке рішення? Спасибо

Сфінкс Це 7,3728 МГц Xtal або генератора. Ви можете використовувати 14,746 Oscillator (TTL вихід), і фліп-флоп diveide частота 2. Але ви повинні відповідати частота, так як програма завантажується в Jtag M16, є Оригінальний бінарний Atmel, яка очікує 7,3728 (або близько до цього) / Bingo

Шановні панове, будь було будувати Evertool JTAG AVR, це працює? будь ласка, поділіться своїм досвідом з Evertool, тому що я хочу, щоб побудувати це занадто. Спасибо багато. Siswanto [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] Шановні панове, будь було будувати Evertool JTAG AVR, це працює? будь ласка, поділіться своїми враженнями про Evertool, тому що я хочу побудувати його. Спасибо багато. Siswanto

привіт, я побудував evertool. працює добре. Ніяких проблем в будівництві. Замінено оригінальні 7,3728 МГц 7.345Mhz, до цих пір, здається, працює добре 280Hz зміні не змінювати швидкість передачі даних для UART .. :) Reards Сем

Привіт Sam_Manchali, приємно чути від вас. Я постараюся, щоб побудувати це. Якщо Ви не зайняті, не могли б ви сфотографувати вашого evertool JTAG AVR і поставити на цьому форумі. Спасибо багато. Siswanto

JTAG AVR NICE! : D: D: D: D: D: D: D: D: D: D: D: D використання JTAG немає 90S2313 і немає проблем! Mr.Bingo600 speek [цитата] Ви можете використовувати 14,746 Oscillator (TTL вихід), і фліп-флоп diveide частота 2. [/ Цитата] OK! Без проблем можна використовувати!

Привіт Hoang_csa ви побудувати evertool JTAG AVR теж, або інший? будь ласка, дайте мені знати, який? якщо ви будуєте evertool JTAG, чому ви говорите про 90S2313, як я знаю, як evertool не використовувати його, але з використанням 90S8535 і ATMEGA16L-A. Не могли б ви поділитися своїми JTAG схема? Спасибо багато Siswanto

Для SISWANTO Ви можете показати приклад гідравлічні на веб-Evertool. Я перебудувати схему. Це є не AT90S8535, AT90S1200 тільки + + ATmega16 MAX232 + фліп-флоп + + 74HC245 74HC125 + .... Ви можете перебудувати схему Evertool Ви можете надіслати за адресою: [листи] hoang_csa@yahoo.com [/ електронної пошти]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back