SIM300 прориву проектування друкованих плат - приголомшливий давайте деяких ПХД:)

привіт sabeti_1990 U є додати BeTwin 2 елементи RXD TXD мега 64 і 300 сим і не писав, що це я використовувати сим 300cz, але я можу тільки відправляти дані ти мікро-і не отримаємо від Вас від SIM300 в чому проблема? може у мені допомогти? чому я не можу reecive дані з SIM300 до мікро, але можуть Отримувати від сим 300 в комп'ютер

привіт, працює без SIM300 SMF05C?? Я тільки хочу зробити кілька тестів з SIM300. Хіба можна спілкуватися тільки на TX та RX?

Є стандартний роз'єм стрічки доступні, що ми можемо використовувати для підключення до SIMCOM макет / КСП? Я SIMCOM548C. Це має 60 контактний роз'єм. У мене є жінка SMD роз'єм для нього, яка виглядає як його буде досить важко боку припою. Тим не менш, роз'єм дуже схожий на роз'ем ви отримаєте на багато плоских стрічок. Я думаю, якщо відповідний роз'єм стрічки можуть бути підключені стрічки дроти можуть бути підключені легко ПХБ / макет (потрібно тільки близько чверті з них) Хто-небудь знає, чи можливо це? Дізнатися, де можна придбати стрічки роз'ємів?

У мене є питання про Макет міркування Чи потрібно створювати Ground Plane на друкованій платі під позиції модулів? Це рекомендується підключати екран до цього Groundplane? Інша справа, використання тільки станд Послідовний інтерфейс (не Debug) з RXD / TXD і GND, повинен бути предметом турботи будь-якого розгляду про відхід з інших Pins (RTS. ..)? Дякуємо за інформацію!

[Цитата = sabeti_1990] привіт кожен Це платі SIM300C + atmega64, що я роблю це. він працює добре сподіваюся, що це корисно, якщо U хочу інше сказати мені бути успіху Вдячні могли б ви пояснити детальніше про це КСП?

привіт, з моїм особистим досвідом, то це поганий дизайн. Випадку процес голосового зв'язку, є нестійким. Використання односторонньої друкованої плати для підключення GSM-модуль дуже погано. Рекомендуємо вам SIM300 + AVR (ATmega8) + USB дослідно плата: http://www.ienk.com/documents/manuals/ENK805G_KIT_Reference_Design.pdf

привіт всім, я дизайн проект для простоти 300cz в моїй школі. ж його (SIM300C). я не знайти таблиці модуля 300cz. може у мені допомогти? покваптеся! Спасибі всім велике!

Ви можете пояснити, про друковані плат і дай мені плати по електронній пошті: truong_giang2211@yahoo.com спасибі вам велике!

я дизайном друкованої плати на 60 контактний роз'єм
8_1265278388.jpg
ви можете завантажити http://www.2shared.com/file/11113445/cca145f3 / GSM_60PIN_CONNECTOR.html [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 6 хвилин: [/ колір] [/ розмір] і утримувач сим дизайн друкованої плати
 26_1265279105.jpg
Скачати з http://www.2shared.com/file/11113591/7fa09590/SIM_HOLDER.html

як я можу читати смс з командою на код з мікро (не гіпер термінал)? і як я можу знайти Enter (CR)? Спасибі

Подивіться на вихідний код в кінці: [URL = "http://s193925491.onlinehome.us/lighttower/"] SMS контроль проекту [/URL]
block_diagram . PNG

Привіт друзі, я був би вдячний, якщо хтось надасть мені дизайн друкованої плати для SIM300CZ EVB ..... Thx З повагою, Алі Ахмад

Привіт усім, я роблю проект, використовуючи SmartTM1 GSM модулем. Чи можу я дізнатися хто-небудь зробив з цим модулем GSM до Coz я не можу знайти керівництво користувача для цього модуля. Thankx багато. Куанг Тянь-

Хороша робота панове, тепер, коли роз'єми можуть бути підключені до дизайну Eagle останній крок, щоб зробити це дійсно вигідним зусилля для всіх тих, притулку EVB є публікація Гербер файли таким чином будь-хто може легко відправляти їх дешеві китайські фабрики будинок і зробити плат з нульовим зусиллям. Будь готові з гербер для простого секційних друкованих плат для цього модуля?

Привіт! Я шукав SIM300s слід. Завдяки, як слід, зазначений зменшить мій біль для створення демо-плати для SIM300s. Спасибі ще раз!

Ваших друкованих плат не відкривається з ExpressPCB. як відкрити та використовувати його?

я отримав деякі 74LS573, LM393 і LM358 зокрема в моїй схемі, що інтерфейси мкКл для SIM300 модуль. Я планую маршрут плати собі і мені потрібно кілька порад про те, як йдуть біля нього. Tha SIM300 таблиці згадував рідко від наявності окремої цифрової і аналогової землі. Чи потрібно мати два різних підставах? Чи потрібно група всіх цифрових мікросхем разом з допомогою одній землі, а потім направляти його на одну точку з іншого зосередженими аналог мікросхеми? До речі, я використовую тільки два шари дошки. Оціночний комплект був весь район, де SIM300 модуль сидить припою масках. Хіба що рекомендується?
привіт сер тут Ви згадали про цифрової і аналогової землею землю. тому я також є плутатися ми SHUD окремих tthem або приєднатися до них і що вони роблять eeffect. будь ласка, керівництво мене

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back