SIM300 прориву проектування друкованих плат - приголомшливий давайте деяких ПХД:)

привіт, це Лінда з Шеньчжень Samway Electronics Co, Ltd, ми професійне виготовлення друкованих плат в Китаї, якщо ви зацікавлені в нашій продукції, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Дякуємо. Моя електронна адреса: [листи] linda@samway.net.cn [/ електронної пошти]

[Цитата = gemni7] Я ж SIM300. Я збираюся розвивати свій власний рада, так що я можу використовувати його, у мене це дешевше, ніж ви. У мене також є роз'єм РФ з кабелем і антеною за $ 4,00 тільки і вона відмінно працює. SIM-куртка коштував мені $ 2,00 непогано. сподіваюся, я буду мати можливість розвивати свою раду на наступному тижні. Які документи і файли допомоги ви отримали від SIM.com? [/ Текс] [/ цитата] Будь-які новини щодо цього проекту? Привіт-хмара плати способом завищена. Сам модуль половини того, що вони продають друковану плату з кількома дешеві компоненти та роз'єми Якщо у вас є gurbers розмістити їх, будь ласка, щоб ми могли замовити наші власні поради від нашого улюбленого будинку фабрику для дешево! B

[Цитата = sabeti_1990] хто-небудь дизайн друкованої плати для Sim300cz THX [/ цитата] так, але це не прорив PCB. Це пульт дистанційного моніторингу з аналогових і цифрових входів / виходів здійснюється з адаптером змінного струму стіни і має літій-іонний акумулятор резервного копіювання з автоматичним зарядним пристроєм. EJ

[Цитата = sabeti_1990] хто-небудь дизайн друкованої плати для Sim300cz THX [/ цитата] Привіт, ми надаємо офіційно SIM300CZ модуль EVB комплект зроблені SIMCOM. Якщо хто-небудь хоче цитата ласка, зв'яжіться зі мною через: keith3000 (в) 163.com, спасибо.

Деякі зробили дизайн друкованої плати для SIM300 модуль. Ось його сайт і Гербер файли:
SIM300_homemade.jpg
[цитата = Silix] Я знайшов хороший веб-сайт з робочого зразка проекту: http://www.utoolkit.com/gsm/ [/ цитата] Silix, це дійсно хороша людина працює! Дякуємо за реєстрацію тих, гербер. Тепер нам треба отримати деякі плати fabbed вже й дорого! Дякуємо
sim300_gerber.jpg

привіт кожен Це платі SIM300C + atmega64, що я роблю це. він працює добре сподіваюся, що це корисно, якщо U хочу інше сказати мені бути успіху

sabeti то є гарний, у мене є певний код для AVR заснований модуля. додається от далі sabeti у вас є код, заснований на ATmega, для GPRS, Дякуємо за повідомлення.

Ще одне застосування. Це я отримав від веб-Harshal Доши, сильнодіючі ІНДІЯ 09429071421

зробити когось є на основі апаратної SIM300 НЕ SIM300C

Я шукаю SIM300 плати пластина файл ... Здається, що smiliar як EVB від SIMCOM. Роз'єм менше, sim300CZ. Хьюс

привіт potents хочете зробити U хочете про команду GPRS? де твоя проблема для нього? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 19 хвилин: [/ колір] [/ розмір] привіт це для SIM300: D

Привіт sabeti_1990 не будете ви так ласкаві і додати свої схеми - atmega64 + SIM300C?? З повагою MAR_c_i_n

привіт MAR_c_i_n я просто використовую SIM300 стандартні таблиці по контактах може бути створене в ній (що я нехай це вгору) для контактних з mega64 U не які-небудь проблеми дуже просто привіт Сараєво це Protel 2,7-файл, відкритий в будь-якої версії Protel про U хочете? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Я маю на увазі Protel

привіт potents яка мова програмування зробити U використання

Дякуємо MAR_c_i_n моя проблема UART SMS Sender PIC16F628 + SIM300 Меса

Я тільки що дізнався домашні антени для двох GSM-діапазоні. Але не було вимірювання антеною і вартість треку.
32_1229403640.jpg
Дуже великий для SIM300 з Хьюс

Привіт, чи можна бути підключений GSM-модем з SIM300 модуль до ПК за допомогою max232?

привіт, я шукаю бібліотеки макета Одер з SIM300 роз'єм Molex. може хтось мені допомогти?

привіт semelak1 схеми до друкованої плати заснований на SIM300C обладнання (PDF) і U слід підключені перші UART з SIM300 та microcontroler і вимикач влади транзистор NPN й інший, заснований на ваші потреби, щоб додати до вашої microcontroler

Привіт, я доклав архіву з SIM300.lbr файл для Eagle. Складається з обох символ і упаковки. Хокон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back