SIM300 прориву проектування друкованих плат - приголомшливий давайте деяких ПХД:)

D

ds18s20

Guest
Доброго дня, якийсь час назад хтось згадував, що вони розробили прориву друкованої плати для цього модуля докучливих GSM - але нитка обірвалася, і я не чув тому від цієї людини. Якщо хтось зробив дизайн друкованої плати для прориву дошка для SIM300 модуль, будь ласка, дайте мені знати, і, можливо, поділитися своєю гербер - Я хочу фабрики кілька порад для мене, і, якщо є інтерес, ми можемо фабрики партії і кожен борт буде як $ 10 або менше. У партії я маю на увазі кількості 10 рад або більше. Я занадто відсталі з Eagle, щоб сісти і зробити дошку, ДРК це, цілі дев'ять ярдів. Він, ймовірно, мене місяць розчарування, так що якщо ви зробили це вже (який також означає, що ви задирака з ІХС), будь ласка, скажіть!
SIM300_module.jpg
Завдяки ~ B

що spicifically дизайн PCB ви хочете? яка ваша заява?

[Цитата = модуль хлопець], що spicifically дизайн PCB ви хочете, що ваш додаток [/ цитата] Привіт Просто основні прориву -? Тобто всі контакти з mocule направляються припою подушку або яку-роз'єм - що завгодно. Щось дійсно основні Завдяки ~ б

Привіт Я хочу застосування схеми SIM300. спасибі!

Я отримав деякі 74LS573, LM393 і LM358 зокрема в моїй схемі, що інтерфейси мкКл для SIM300 модуль. Я планую маршрут плати собі і мені потрібно кілька порад про те, як йдуть біля нього. Tha SIM300 таблиці згадував рідко від наявності окремої цифрової і аналогової землі. Чи потрібно мати два різних підставах? Чи потрібно група всіх цифрових мікросхем разом з допомогою одній землі, а потім направляти його на одну точку з іншого зосередженими аналог мікросхеми? До речі, я використовую тільки два шари дошки. Оціночний комплект був весь район, де SIM300 модуль сидить припою масках. Хіба що рекомендується?

Будь-який розвиток на борту DEV для SIM300?

Привіт DS18S20, ви отримали будь-якої прогрес у розвитку SIM300 борту ще??? Дайте мені знати, якщо ми можемо зробити деякі

[Цитата = gemni7] Доброго DS18S20, ви отримали будь-якої прогрес у розвитку SIM300 борту ще??? Дайте мені знати, якщо ми можемо зробити деякі [/ цитата] Ні, це, здається, модуль, який hasn't проводиться великий інтерес. У них дійсно є розробника борту, але його непомірно купити його просто грати з модулем ... У мене є роз'єм, але його занадто мало, щоб провід з косичками. Так що я знайшов ще один модуль, який дозволяє більш "цивілізованим" розводка для прото цілей:)

У мене є і SIM300 і SIM300C. тільки різн. є тип роз'єму, 300C має 60pin DIP-роз'єм, дуже проста у використанні. Do U увазі кажучи, який модуль ви знайшли і скільки коштує ОТО день

[Цитата = gemni7] Do U увазі кажучи, який модуль ви знайшли і скільки коштує ОТО день [/ цитата] Я SIM300_V7.02 надруковані на модулі. Отримав його за $ 50 прямо з SIMCOM. Телефон: 86-139-228-03-475 Він навіть прийшов з порт, розташований SMD і реальна біль, щоб припой. Крім того немає ніякого гніздо SIM-карти, ні антенний роз'єм так розробника борту було б ідеально. В іншому випадку модуль не може використовуватися для мене. Це роз'єм просто занадто малий. DEV плати для мене Wouldnt витратити $ 130 для деяких друкованих плат ... :) ~ B

Я ж SIM300. Я збираюся розвивати свій власний рада, так що я можу використовувати його, у мене це дешевше, ніж ви. У мене також є роз'єм РФ з кабелем і антеною за $ 4,00 тільки і вона відмінно працює. SIM-куртка коштував мені $ 2,00 непогано. сподіваюся, я буду мати можливість розвивати свою раду на наступному тижні. Які документи і файли допомоги ви отримали від SIM.com? [/ Текс]

[Цитата = gemni7] У мене це дешевше, ніж ви. Які документи і файли допомоги ви отримали від SIM.com? [/ Текс] [/ цитата] Дешевше щодо чувак - пам'ятайте, що ви не перебуваєте в США, так chepar тільки гра слів, то ... :) Подумайте про поставлений витрат і купівельної спроможності! Я отримав всі документи від SIMCOM. Ось він: www.cognitivekipple.com/store/ssim300.zip Також хтось дав мені DDB Protel слід файл з таким модулем, так що у випадку, який допомагає ось це: www.cognitivekipple .com/store/sim300.ddb У мене немає Protel тому я не міг його використовувати, але якщо ви в бізнесі фабрики я впевнений, що мало б більше сенсу для вас. Незалежно від кінцевого продукту може бути, його вартість виготовлення повинна бути не менш розробника плати, в іншому випадку нам буде набагато краще з власним розробника борту сима ... LOL

Ура вітаються. Якщо ви знайшли хороше джерело для тих плат, дайте мені знати. Я до сих пір не в змозі запустити мій маленький модуль, Thx

Привіт, хлопці, Хто-небудь закінчити SIM300 прориву борту? Якщо ні, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Я можу надати спростити прориву монтажу на друкованій платі. Я можу також надати інші органи з оцінки модуля, будь ласка, дивіться мою домашню сторінку за адресою: www.hi-cloud.com . Або напишіть мені за адресою: keith3000@163.com. Удачи з бездротовим!

[Цитата = highcloud] Хто-небудь закінчити SIM300 прориву борту? Якщо ні, будь ласка, зв'яжіться зі мною. . Я можу надати спростити прориву монтажу на друкарській платі [/ цитата] Подивився на веб-сайті, але я бачу тільки кілька демо / розвиток дошки - який працює з SIM300 модулі?
SIM300C_EVB.JPG
MC55_EVB.JPG
MC39i_EVB.JPG

Привіт, ось фото для SIM300 модуль. Ми розробили серію прорив плата для GSM / GPRS модулями. Як MC55, Sim300/300C, GR64 і т.д.

хто-небудь дизайн друкованої плати для Sim300cz THX

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back