Дивне запитання ..... може бути ..я думаю, що ми не може бути в остаточному підсумку з реальним засновником ......... не може бути винайдено .. це буде виявлено .... металевими елемента мають довжину, рівну wavelength/10...will безперечно може виступати в якості антени тобто випромінюючого елемента
може відповісти не може вдарити законопроект ... тема neede вивчити ....
Це сходить до 1850-1900, коли кілька Британські вчені зробили основний науково-математичні праці, в тому числі хвилеводів.
Так як це поганий тон для верхнього класу британського народу до ручної праці вони залишили його на рівні, який mathenatical був перенесений на реальному обладнанні людьми з інших країн всього.
Вікторіанська епоха була в гіршому випадку це.Вони думали, що позиція має пріоритет таланту.Професора математики в Кембриджському завжди висміюють Хевісайда, тому що не мають вчений ступінь, навіть якщо вони не вносять нічого до електротехніки, і він був один зробили Максвелла рівняння 25 до 6, видаливши ті, з помилками і дублювання.
Щось подібне відбувається і сьогодні.Я читаю антени книги відомого професора США, опублікував сотні статей у журналах IEEE.Цей професор не знає різниці між зосередженими та розподіленими мережами і застосовує зосередженими схеми теорії розподілених схем з помилковим результатами.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.