>, який є засновником антени?

Дивне запитання ..... може бути ..я думаю, що ми не може бути в остаточному підсумку з реальним засновником ......... не може бути винайдено .. це буде виявлено .... металевими елемента мають довжину, рівну wavelength/10...will безперечно може виступати в якості антени тобто випромінюючого елемента

може відповісти не може вдарити законопроект ... тема neede вивчити ....

Майже 2

Герц та Гульєльмо Марконі

немає такого засновник антени.
найпростішої антени вібратор Герца

Це сходить до 1850-1900, коли кілька Британські вчені зробили основний науково-математичні праці, в тому числі хвилеводів.

Так як це поганий тон для верхнього класу британського народу до ручної праці вони залишили його на рівні, який mathenatical був перенесений на реальному обладнанні людьми з інших країн всього.

Вікторіанська епоха була в гіршому випадку це.Вони думали, що позиція має пріоритет таланту.Професора математики в Кембриджському завжди висміюють Хевісайда, тому що не мають вчений ступінь, навіть якщо вони не вносять нічого до електротехніки, і він був один зробили Максвелла рівняння 25 до 6, видаливши ті, з помилками і дублювання.

Щось подібне відбувається і сьогодні.Я читаю антени книги відомого професора США, опублікував сотні статей у журналах IEEE.Цей професор не знає різниці між зосередженими та розподіленими мережами і застосовує зосередженими схеми теорії розподілених схем з помилковим результатами.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back