Як імітувати Opamp для введення часто використовуваному діапазоні режимі (ICMR)

M

manalog

Guest
Привіт всім, сьогодні в мене є моделюється Двоступінчаста ОУ, щоб дізнатися його ICMR. Щоб дізнатися ICMR я дав Вхідний @ VIN +, і VIN-підключений до VOUT. І побудовані VOUT після моделювання DC. Як NMOS диференційна пара використовується на вході, я очікував VOUT бути лінійної від V1 до VDD (де V1> GND). Але дивно, VOUT проти VIN + сюжет показали лінійну результат. кошти VOUT стежить VIN + лінійно (наприклад, залізничних до залізничних операційних підсилювачів )!!!!! Тому, коли я перевірив вручну, я знайшов декілька транзисторів не в області насичення!! деякі книги говорять "ICMR це діапазон, в якому всі транзистори будуть залишатися в насичення". і книги Аллена каже "ICMR це діапазон, в якому підсилювач підсилює змін сигналу з такою ж приріст". як це очевидно, що посилення буде зменшити, якщо всі транзистори не в насиченні. Так це означає, щоб дізнатися ICMR (DC характеристика ОУ) мені потрібно зробити, AC моделювання? І якщо я моделювання DC Мені потрібно перевірити всі транзисторів, що працюють регіоні вручну? Або є інший спосіб, щоб дізнатися ICMR? PLZ допомогти ...

Я хотів би розглянути перше визначення, як правильно. Проте, дане визначення також не піддаються перевірці на реальних кремнію. Отже, необхідно для визначення Аллена.

я хотів би розглянути перше визначення, як правильно. Проте, дане визначення також не піддаються перевірці на реальних кремнію. Отже, необхідно для визначення Аллена.
Перше визначення засобів постійного аналізу! Для двоступеневої ОУ (майже 8 міс пристроїв) його добре, але що, якщо її багатоступінчастої ОУ? це постійне метод моделювання виглядає не практично. Чи не так?

Я кажу, що загальний діапазон режим діапазон, в якому ваша конструкція відповідає специфікації. Всі з них. Якщо ви і ваш клієнт не домовляться про інше. Це набагато легше, якщо ви докладете вашу VCC і ВЕЛ (VDD і VSS) поставки третє, VCM харчування замість землі. Потім ви можете розгорнення чи крок, який і не мають сигнали переходять від посилання землю. Ви побачите, присвячений ОУ АТС програми випробувань продукт працювати таким чином, щоб вони могли найкращим чином використовувати діапазон / дозвіл компроміс властиві контактних карт. Для постійного струму можна очікувати, що потрібно зустрітися Віо, AVOL, IIB / IIO. Для змінного струму, ви хочете побачити той самий продукт GBW і не великі зміни у фазі. І не забудьте запустити перехідного сим якийсь особливо, якщо він отримав біполяром на першому етапі, щоб побачити, якщо є насичення підвісити поруч з одним залізничним або іншим, або, може бути хвіст джерело отримання душили, але, може бути, не видно в малий сигнал / DC.

Привіт, Ви тільки що єдиною мірою струм стоку основних транзисторів пари в OPAMP, щоб отримати активну точку регіону (див. прикладені файли). Вона зробить все транзистори залишаються в насичення. Ведення AC моделювання не є необхідним.

Привіт, ВП повинна мати деякі специфікації, що один з них стосується в основному. Я б хотів, щоб визначити ICMR, в якому всі Інші характеристики відповідають моїм вимогам.

Здравствуйте, Існує один більш-менш ефективний метод моделювання ICMR я коли-небудь бачив. Вона вимагає, щоб проводити аналіз AC розгортки. Розгорнення складає більше напруги ICM за найнижчими частота, що відповідає прибуток постійного струму. Після AC різн. Розгортки. отримати аналізується як функція напруги ICM. Точки, в яких виграш падає на 3 дБ по відношенню до плоских значення групи можна розглядати як краю ICMR. З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back