M
manalog
Guest
Привіт всім, сьогодні в мене є моделюється Двоступінчаста ОУ, щоб дізнатися його ICMR. Щоб дізнатися ICMR я дав Вхідний @ VIN +, і VIN-підключений до VOUT. І побудовані VOUT після моделювання DC. Як NMOS диференційна пара використовується на вході, я очікував VOUT бути лінійної від V1 до VDD (де V1> GND). Але дивно, VOUT проти VIN + сюжет показали лінійну результат. кошти VOUT стежить VIN + лінійно (наприклад, залізничних до залізничних операційних підсилювачів )!!!!! Тому, коли я перевірив вручну, я знайшов декілька транзисторів не в області насичення!! деякі книги говорять "ICMR це діапазон, в якому всі транзистори будуть залишатися в насичення". і книги Аллена каже "ICMR це діапазон, в якому підсилювач підсилює змін сигналу з такою ж приріст". як це очевидно, що посилення буде зменшити, якщо всі транзистори не в насиченні. Так це означає, щоб дізнатися ICMR (DC характеристика ОУ) мені потрібно зробити, AC моделювання? І якщо я моделювання DC Мені потрібно перевірити всі транзисторів, що працюють регіоні вручну? Або є інший спосіб, щоб дізнатися ICMR? PLZ допомогти ...