Які ПОС компілятор IAR або HiTech?

Я використання HT-технології для досить колись і до цих пір знайти будь-яких проблем з нею, крім якої-небудь незручно під час налагодження за MPLAB. Одним з великих переваг для мене є те, що він може бути використаний з S @ ЛВО бібліотеки безкоштовних RTOS. Я не впевнений, якщо інші компілятор ПІК підтримуються S @ ЛВО.

У моїй роботі я використовую IAR для 8051 сумісні контролери. Ми зробили кілька тестів з декількома конкурентами і виявили, що раунд випускає найбільш компактний код для цього контролера групи, але ви повинні знати, як відповідно до компілятором для ваших програм - cstartup т.д. Для моєї дипломної роботи я використовував ПОС. Тут я використовував компілятор Hitech. Я оцінив його в поєднанні з MPLAB IDE. Я не можу сказати, який компілятор краще, я тільки можу сказати, що як компілятори дуже хороші. Якщо ви хочете, щоб покрити різних марок контролер можна використовувати раунд з тією ж середовищем для різних контролерів, але в більшості випадків ціна компілятор є вирішальним. вважає депутат

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back