Які ПОС компілятор IAR або HiTech?

HITECH краще. вона виробляє краще оптимізований код.

Велике спасибі за всю інформацію pool_77

Я перевірив і компіляторів (IAR і Привіт-Tech), і мій досвід кажуть мені, що Привіт-Tech генерувати ок. 10% більш компактний код.

Мій голос для Hitech. Компактний код і хорошу підтримку. Нік C.

Хоча Hitech не погано, але я віддаю перевагу CCS PIC C компілятор

Я використовував обидва IAR і привет-тек для 12, 16, і 18 серій. Я віддаю перевагу certaily привіт технологій за раунд

Шановні Chewbecca Чому ви віддаєте високотехнологічне? Це тільки оптимізація коду чи щось інше? Мені потрібна зручна упаковка для початківців в ПОС, а також C pool_77

привіт, якщо ви хочете comfordablety ви можете віддати перевагу картині основною. Чи не так? і коли ви вибрали comfordablety ви втратили багато adventages З мови програмування, як portablety, продуктивність. і не забудьте помилок. зробити ваше рішення wheter ви хочете зрозуміти філософію, або Ви тільки хочете грати.

IAR є-KING через втрату для побачення профі 8)

Яр і привіт технологій хороші інструменти, але привіт технологій генерувати короткий код.

Я даю свій голос до HiTech. Я використовую 7.86pl4 і я ніколи не виникає проблем з ними. Mr.Cube

Я даю свій голос до HiTech. Я використовую 7.86pl4 і я ніколи не виникає проблем з ними. Mr.Cube

IAR краще: це зібрати і debager! Привіт технологій ВГА НЕ simalator і debager?

[Цитата] IAR краще: це зібрати і debager! Привіт технологій ВГА НЕ simalator і debager? [/ Цитата] Hitech PICC в поєднанні з новими 6.x MPLAB є debager теж! Mr.Cube

Я віддаю перевагу HiTech з компілятор краще оптимізувати і компактний код

Я віддаю перевагу CCS PIC C компілятор. Він побудував у бібліотеки, які працюють з усіма чіпами для RS232 послідовного вводу / виводу, I2C, дискретного вводу / виводу, точність затримки і т.д. Вона також виробляє дуже компактний код і дуже проста у використанні з майстра нового проекту. Ось компілятора порівняння: www.ccsinfo.com / compare.html

Привіт там, я дуже задоволений ст пі * * привіт від технологій і хочете перейти на сім'ю PIC18F. Як пи * cc18 роботі з новою версією MPLAB6.1, є помилкою повідомленнями як і раніше проблеми або вже виправлена? THX Curgi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back