Чому супер джерело послідовника AC відповідь показує, що у пари спряжених полюсів?

D

dominoeff

Guest
Привіт, хлопці: я використовую супер послідовником джерело для підвищення вбив мого водія rate.but це причина моєї ланцюга oscilation, AC моделювання показує, супер follwer джерело дало сполучених полюсів, на мою аналізу, це отримати два polses, але не повинні бути сполученими полюсами, Чи може хто пояснює це для мене!

It `S важко відповісти, тому що ми не знаємо, які моделі (з точністю / реальності) руку аналізу засновані на. З іншого боку, через 100% зворотного зв'язку це не дивно, що джерело послідовника (моделювання з реальними моделями FET) має комплексний полюс пари.

It `S важко відповісти, тому що ми не знаємо, які моделі (з точністю / реальності) руку аналізу засновані на. З іншого боку, через 100% зворотного зв'язку це не дивно, що джерело послідовника (моделювання з реальними моделями FET) має комплексний полюс пари.
Дякую LVW, кола джерела follwer додається, та 2-я картина AC результаті моделювання по HSPICE. Я тільки за допомогою MOSFET маленька модель сигналу для аналізу circuit.I можна знайти тільки два реальних полюса у ворота М2 і Vout відповідно. Я хочу знати, чому він складний, і що може бути причиною причиною моєї ланцюга коливань. Я не впевнений, як використовувати зворотний зв'язок теорії для аналізу цієї схеми. Спасибі.

я можу знайти тільки два реальних полюса.
Це два реальних полюса зі спрощеної FET моделі (без урахування внутрішнього опору й індуктивності терміналу). Але додавання зворотного зв'язку перетворює його в комплексний полюс пари. Також попереджувального нулю видно з діаграми. Це, звичайно, можна визначити точне фактор зворотного зв'язку для схеми. Але це трохи складніше, тому що M1 завантажується вихід з вхідним опором підсилювача загальної воріт.

Це два реальних полюса зі спрощеної FET моделі (без урахування внутрішнього опору й індуктивності терміналу). Але додавання зворотного зв'язку перетворює його в комплексний полюс пари. Також попереджувального нулю видно з діаграми. Це, звичайно, можна визначити точне фактор зворотного зв'язку для схеми. Але це трохи складніше, тому що M1 завантажується вихід з вхідним опором підсилювача загальної воріт.
Дякую FVM, якщо я правильно зрозумів, це 100% зворотного зв'язку M1. Якщо ми відкриємо петлю на джерело M1, ланцюг в два етапи amplifer, два загальних stage.Now amplifer джерела ми пов'язуємо Vout на М1 джерела, рівного вхідна напруга Vin-Vout, що означає, зворотній зв'язок коефіцієнт дорівнює 1. Так що тепер два етапи amplifer працює як буфер блок посилення, або джерело follower.The близько отримати цикл Av_o / (1 + fAv_o), F = 1, і цей вислів пояснює, чому 2 реальних полюса перетворилися в комплексі пари? Спасибі і повагою dominoeff

dominoeff, з достатньо отримати петлю, будь-які два реальних полюсу може стати комплексні полюса пов'язаних і може навіть перейти на праву половину площині. У вашому випадку, відкритих полюсів петлі реальних полюсів, і вони стають складним у зв'язку з великим коефіцієнтом посилення петлі, спробуйте ескізів корінь-локусу ділянку простий два негативних реальних полюсів відкритій системі петлю зворотного зв'язку на єдність отримати, щоб зрозуміти це.

dominoeff, з достатньо отримати петлю, будь-які два реальних полюсу може стати комплексні полюса пов'язаних і може навіть перейти на праву половину площині. У вашому випадку, відкритих полюсів петлі реальних полюсів, і вони стають складним у зв'язку з великим коефіцієнтом посилення петлі, спробуйте ескізів корінь-локусу ділянку простий два негативних реальних полюсів відкритій системі петлю зворотного зв'язку на єдність отримати, щоб зрозуміти це.
Завдяки saro_k_82, тепер я знаю щось про те, як це сталося, але є ще щось бентежить мене. Чому я не можу знайти це за допомогою невеликої моделі сигналу FET. Для вважається частота не дуже висока терміналу індуктивності ігнорується як FVM said.But я думаю, що це не повинні бути причиною, чому я отримую неправильний передавальної функції. Спасибі і повагою dominoeff

............................ Але я думаю, що це не повинні бути причиною, чому я отримую неправильний передавальної функції. Спасибі і повагою dominoeff
У цьому випадку ви отримаєте "неправильно передавальної функції"? результаті моделювання або результати теоретичних розрахунків? Те, що дійсно є проблемою? Щоб зрозуміти, чому поляки є складними? Одне зауваження - наскільки AC працює моделювання стурбовані: Ви не повинні сліпо довіряти AC моделювання. Навіть у випадку нестабільності АЧХ може показати тільки невеликий пік. А як щодо підвищення фазової характеристики в BODE діаграми? Ви повинні розширити моделювання для більш високих частот (принаймні одне десятиліття).

Але я думаю, що це не повинні бути причиною, чому я отримую неправильний передавальної функції.
Ні, як сказано, ви отримаєте комплексний полюс, пара вже з простої моделі FET. Але ви не показати своє розраховується замкнута функція передачі циклу, тому ми не можемо знати, якщо і чому це сталося.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back