Друкованої плати, схеми та інші документи для емулятора AVR JTAG

J

Jaannee

Guest
Привіт усім! Хто знає що-небудь про будівництво власного JTAG-емулятор для AVR? Я виявив, що схеми, але повинні бути якісь прошивки участь також ... Дякуємо / Janne

[Цитата = Jaannee] Привіт всім! Хто знає що-небудь про будівництво власного JTAG-емулятор для AVR? Я виявив, що схеми, але повинні бути якісь прошивки участь також ... Дякуємо / Janne [/ цитата] недорогий JTAGICE AVR є використання Mega163. Чи можна після JTAGICE прошивки AVR в?

Може хто-небудь з U можете знайти схеми U?

Там вашому приводу прошивку в pleaced в AVR Studio

Прошивки в студії код без завантажувача. Що потрібно зробити, це спочатку завантажити студію завантажувач, який є той, який описує Atmel в додатку записку (я думаю, що AN910), а потім завантажити код, який дається в студії.

Аааа! Я абсолютно нової для AVR, так що я не читав все: з ще ... Проблема в тому, що я не знаю, якщо схема для AVR і ARM ... Існує ніякої інформації про те, що в схемі. Є два процесори, один AT90S1200 і один AT90S8535. 1200 знаходиться між D-Sub і ISP-порт 8535, тому завантажувач ідея повинна працювати, якщо це зроблено для 1200? А з приводу обміну, я знаю, якщо dont't elektroda подобається це? Існує нічого в схемі нічого про те, про авторське право або так ... Що ви думаєте? / Janne

Я думаю, ви могли б розмістити його, якщо немає авторських прав на схемі. HMaier

Я пропоную для обговорення роботи AVR JTAG

Я не можу зрозуміти, чому схеми настільки складні. Якщо хтось відкриває ICE надаються Atmel можна побачити, що схема дуже мала. Крім того ICE містить ATmega163 який bootloadable, і саме тому я посилатися на завантажувач. Ці схеми повинні бути старше або новіше (?) Версії ICE. Якщо я не помиляюся в моєму розумінні, то повинні поставити програмне забезпечення AT90S1200, який знаходиться на платі STK500 на AT90S1200, а потім завантажити через послідовний кабель код поновлення ICE на AT90S8535. Це має бути, як все працює на ці схеми. Незважаючи на те, що вони є більш складними, швидше за все, вони носять більш загальний характер, що означає, що навіть якщо у вас немає ATmega163 ви можете працювати з іншого процесор, як AT90S8535. Сподіваюся, я допоміг вам, хлопці.

Відмінно! Але я тільки отримав на руки різні: з і схему я allready були представлені пароль був змінений. Я сподіваюся, що не було ніякої HEX-файл, який не входить в AVR-Studio ... Тим не менш, мені цікаво, який з AVR: з який запрограмований? І чому у них є два? Одним з: Кажуть, що лід був просто інтерфейс. Пропозиції або знання? Все одно дякую! / Janne

Вибачте адмірал, я писав мій відповідь і не бачив твоє ... Я ніколи не відкрив ICE, тому я не знаю, як це виглядає в реальному житті ... Але мій попередній питання залишається в силі, це схема для ARM може бути? / Janne

На мій погляд, NO. Це позитивно для AVR. Єдине, що тут, щоб знайти і запрограмувати код AT90S1200 і це так. AT90S8535, 163 і т.д. будуть оброблені від студії, якщо мої припущення праві. Удачи.

Хто-небудь знає, що знаходиться всередині AT90S1200 в JTAG_ICE?

У мене є повний scematic з JTAG_ICE але є 2 мікроскопії. 1 - AT90S1200 2 - ATMega16L (originaly AT90S8535) Я думаю, що "всередині" 2-й мікро-це програма, з * EBN файл, але те, що програма в 1-й мікро?? Я думаю, що це перша мікро тільки для InCircuit програми 2-го мікро. Російська документ включений в схему JTAG_ICE каже: - краще використовувати ATMega16L ніж AT90S8535 - ми можемо видалити AT90S1200 і використовувати будь-який програміст, щоб завантажити файл * EBN в ATMega16L ..

Доброго дня, хто-небудь намагався Rebild Atmel JTAGICE і змусити його працювати?

Привіт, я думаю, LechU *. EBN це не дуже гарна коду прошивки, може бути, EBN були бути шифрування.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back