Відправити і отримати SMS з AVR І SIM300

H

hamsaeed

Guest
Привіт, дорогі друзі Я хочу відправити смс використанні SIM300 GSM модуль. Я використовую AVR 32 мікроконтролера. Ви можете допомогти мені плз? Танк вам за вашу допомогу.

Все, що ви повинні зробити, це зайти через AT команди для відправлення документа SMS.using UART інтерфейс УНЦ і модуль. Також пошук у цьому форумі повністю ви отримаєте матеріалів. найкращими побажаннями

Привіт, любий друже мені допомогти? Це для остаточного проекту університету?

Привіт Танк вам за вашу допомогу. Але ви можете відправити мене Shematic даного проекту ...

Привіт Шановні користувачі. Plz Допоможи мені, допоможи мені про цей проект ..... : Ідея:

Ви читали матеріал в даному посиланню? Кожна деталь дається в ньому.

Привіт дорогий друже. Я Читайте матеріал в даному посиланню. Але я хотів послати СМС з AVR (С Codevision)? Plz Help Me? Plz Help Me? Plz Help Me? Я хотів цього проекту для університету? Танк Ви Fro Ваша допомога ...

Ніхто не тут, щоб зробити Вашу роботу. Ми можемо тільки допоможе вам у вашому проекті. Портування avrgcc до codevision легко. Спробуйте, і приїхав сюди, коли ви хочете будь-якої інформації.

повідомлення, що ви зробили до сих пір .. спробуйте пограти з модемом в HyperTerminal і зрозуміти, як вона працює, а потім написати просту програму для надсилання й отримання .. Ви отримаєте вихід себе ..

Привіт дорогий друже. Перший танк Ви для вашого повідомлення. Але, мій друг, Plz написати просту програму, які роблять це з Codevision? Танк вам за вашу допомогу ...

Це приклад програми .. Якщо у вас є Keil потім скомпілювати і запустити програму, і ви можете побачити роботу програми в серійне вікно. будь Atmel чи Philips 8 біт контролер буде підтримувати .... зробити модифікацію для вас і контролер IDE.

Привіт дорогий друже. Яка програма просто?

у контролерів буде слідувати цій логіці тільки. це Depende на контролер ви використовуєте, і його програмування синтаксис .... ця логіка в універсальний для всіх контролерів і більшість модемів ... Якщо у вас є AT89 серії контролерів цієї програми буде dorectly роботи ... але думаю, перш ніж використовувати Atmel 89 серії контролерів.

Привіт, танк ви за корисні, але я не можу побудувати цей проект? Plz Довідка Для складання проекту ... Танк вас по допомогу ....

які IDE ... використання Keil для створення цього коду, яку ви тут код і сказати, де ви вразили ....

Привіт, дорогий друже. Перший танк вам за вашу допомогу, я використовую AtMega32 мікроконтролера. . Танк вам за вашу допомогу

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 9:41 ---------- Попереднє повідомлення було в 09: 08 ---------- </span></span>
Де ж мій друг ?????????????

які помилки ви отримаєте при компіляції програм ... додати правильний заголовок файлів. перший імітувати код і подивитися, як це працює і зрозуміти ... Ви можете ownload Keil УФ-2 або C51 від [URL = http://www.keil.com] Keil Вбудовані засоби розробки для ARM, Cortex-M, Cortex-R4, 8051, C166, і 251 родинами процесорів. [/ URL >] -> оцінку ПО-> C51 перевірити його, а потім ви можете unstall це ... або змінити програму для компіляції на IDE ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back