Відправити і отримати SMS з AVR І SIM300

Привіт, дорогий друже. Я не Будь-яка програма про цей проект. Plz ви можете мені допомогти ???????[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали в 11:01 ---------- Попереднє повідомлення було в 10:46 ----------[/SIZE] [/COLOR] Привіт, Plz Help Me ????????? Plz Help Me ????????? Plz Help Me ?????????

/ * Заголовний файл декларації * / # включити / * SFR декларації * / SFR LCD = 0x90; / * * заява одного біт / sbit RS = 0x90; sbit EN = 0x91; недійсним затримку (непідписаних Int) / * функція модему decalration * / недійсними uart_init (недійсними); непідписані символ Rx_data (недійсними); недійсними Tx_data (непідписані символ); недійсними Tx_Str (непідписані символ *); недійсними ввести (недійсними); недійсними gsmcmdsend (непідписані символ *); недійсними gsm_init (недійсними); недійсними Recv_frm_mob (); недійсними snd2mob (); / * оголошення змінних * / Непідписаний символ телефону [15]; непідписані символ пройти [2] = "Привіт"; недійсним Main () {lcd_init (); / / Для initalise РК uart_init ( ); / / Для initalise UART send2mob ();} недійсними uart_init (недійсними) {TMOD = 0x20; / * таймер 1, 8 біт автоматичної перезавантаження * / SCON = 0x50; / * встановимо швидкість передачі 9600 біт / с * / TH1 = 0xfa; / * послідовний Mod 1, дозволяють прийом * / TR1 = 1 / * timer1 початку * /} недійсними ввести (недійсними) {SBUF = 0x0A; / / рядки в той час як (TI == 0); TI = 0; SBUF = 0x0D / / повернення каретки в той час як (TI == 0); TI = 0;} недійсним затримку (непідписані сек Int) {непідписаних Int я, J; для (я = 0; я

Привіт дорогий друже, ви можете Опис про коді?

є опис для кожного рядка .... Подивіться, будь ласка, в цю .. що опис вам потрібно?? Ви зробили простий послідовний програм комм для AVR контролер ????? якщо не написати просту програму для серійного комм і передати деякі дані LCD .....

Привіт мій друг Я не простий серійний програм комм для AVR контролер? Ви можете надіслати мені Shematic цього проекту??

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 11:25 ---------- Попереднє повідомлення був в 11:20 ----------</span></span>
Дорогий друже, це проект для ATMEGA 32?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Повідомлення додав о 11:29 ---------- Попереднє повідомлення було о 11:25 ----------</span></span>
Де ж мій друг ???

Я знаходжуся в офісі і не можу провести час з вами .... завантажити підручники AVR і зробити деякі приклади програм, зазначеними в його чи див. приклад в AVR встановлена директорія для послідовного зв'язку .... Я не можу бути в мережі більше часу .....

Мені дуже шкода, коли Ви на сайті??

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 11:41 ---------- Попереднє Повідомлення надіслано в 11:37 ----------</span></span>
Танк Ви за корисні, але, можна розробити схеми для даного проекту ?????? Танк Ви, Танк Ви, Танк Ви, Танк вам за вашу допомогу ?????

Привіт Дорогий друже, По-перше, танк вам за вашу допомогу ..... Ви можете писати в цьому проекті AtMega32? Plz Help Me! Plz Help Me! Plz Help Me!

Я думаю, що його більше домашніх завдань який ви намагаєтеся зробити це тут ... Замість цього, ви можете знайти в Google і отримати готовий tooo рішення ..

Привіт, мій Firend Ви можете надіслати мені Схема Цей проект ????????? Танк Ви ...........[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали о 6:35 --------- - Попередній пост був у 5:28 ----------[/SIZE] [/COLOR] Привіт, дорогі друзі. Будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть .........

[Цитата = hamsaeed; 867924] привіт, мій firend ви можете відправити мене схема цього проекту ????????? Танк ви ...........[ колір = "срібло"] [розмір = 1 ]---------- повідомлення додати о 6:35 --------- - попередній пост був у 5:28 ----------[/ розмір] [/COLOR] привіт, любі друзі. Будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені, будь ласка, допоможіть мені .........[/ цитатою] припинити жебракувати і щось зробити.

Привіт дорогою. Будь ласка, допоможіть мені в цьому проекті ?????

Ви Google? Їх так багато проектів доступні ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back