A
Alex Max
Guest
Привіт Все, мені потрібно знайти 16 біт пристрій, який має принаймні, 12 аналогових входу (12 каналу мультиплексора), а також 6 виходів PWM (моя заява 6-канальний Максимальна потужність точки трекер) і кілька інших, більш загальних рис (I2C, множник, RISC архітектури і так далі). Мені б дуже вдячний за будь-які зауваження, я навіть не знаю, добре різних виробників з 16 біт мікроконтролери. (Навіть просто список з 16 manufacurers BIT MCU варто мати погляд на було б здорово, щоб почати своє розслідування Поки , у мене було дивитися на пристроїв Microchip. Вони мають 16-канальний АЦП пристрою доступні, але 5 виходів PWM, здається, максимум. Я також подивився на MSP430s TI, с до 7 виходів PWM доступні (таймер B7 модуль), але максимум 8 вхідних АЦП! Що таке хороший наступний крок? Як про компанії Motorola, нічого доброго для моєї заяви? Крім того, я чув про деяких інших виробників мікроконтролерів, таких як Hitachi, NEC, Oki, але я абсолютно неосвічені. Дякую спасибі за будь-які зауваження. Все краще, Алекс