Виберіть пристрій

A

Alex Max

Guest
Привіт Все, мені потрібно знайти 16 біт пристрій, який має принаймні, 12 аналогових входу (12 каналу мультиплексора), а також 6 виходів PWM (моя заява 6-канальний Максимальна потужність точки трекер) і кілька інших, більш загальних рис (I2C, множник, RISC архітектури і так далі). Мені б дуже вдячний за будь-які зауваження, я навіть не знаю, добре різних виробників з 16 біт мікроконтролери. (Навіть просто список з 16 manufacurers BIT MCU варто мати погляд на було б здорово, щоб почати своє розслідування Поки , у мене було дивитися на пристроїв Microchip. Вони мають 16-канальний АЦП пристрою доступні, але 5 виходів PWM, здається, максимум. Я також подивився на MSP430s TI, с до 7 виходів PWM доступні (таймер B7 модуль), але максимум 8 вхідних АЦП! Що таке хороший наступний крок? Як про компанії Motorola, нічого доброго для моєї заяви? Крім того, я чув про деяких інших виробників мікроконтролерів, таких як Hitachi, NEC, Oki, але я абсолютно неосвічені. Дякую спасибі за будь-які зауваження. Все краще, Алекс

Привіт Ален, я можу запропонувати 8051 ядро з 16-бітними АЦП, RISC архітектури і таке інше. Навіть 6 ШІМ може бути створений за допомогою програмованого масиву лічильників. Але, може бути, ви повинні поставити 16 до 1 аналоговий MUX або (два 8 до 1 AMUX. Оскільки Є два 16-бітових АЦП) Це ЦС повне ім'я C8051F060. Якщо ви використовуєте цей ЦС переконайтеся, що ви використовуєте зовнішнє посилання для меншої noise.This ЯК виготовляється шляхом Silabs ви можете відвідати www.silabs.com для даних аркуша. Цей мікроконтроллер має два ЦАП також. Але перевірити вартість. Це може бути трохи завищеними В Індії я купив його за 1800Rs (близько 36 $) З повагою, Судхір

Привет Ви можете використовувати ARM кращих основних LPC213x, він все це і безліч інших функцій і дешевше з 8051Fxxx Але це 32-бітний контролер Все найкраще Боби

Хлопці, Ваш внесок дійсно оцінили. Я буду мати детальний погляд на рекомендував пристрою, щоб перевірити, чи відповідають вони .. Я не заперечую збирається для 32 біт дійсно крім додаткових енергоспоживання часто пов'язану з нею (це сонячний / батареї додатка), тому він, напевно, хороша пропозиція. Спасибі!

Привіт Алекс, спробуйте новий діапазон DSPIC управління двигуном IC від Microchip, 4-5 пар PWM, 16 біт ,6-10-канальний АЦП 10-12 біт, 120 MIPS operation.Optimised для с аркою, PLL, контроль алгоритм для PWM, PID, SPI, I2C, ausart, Flash EEPROM. Виберіть IC щоб вони відповідали вашим need.Demo версія компілятора C 30 завантажити безкоштовно. Сподіваюся, що це допомагає.

Cheers Alliegro. Я просто зрозумів, у мене є велика проблема, дійсно: пристрій має бути CMOS OTP, а не спалах: (Це з-за надійності (сприйнятливість до радіації, зокрема) Cheers, Алекс.

Спробуйте нові 16-бітні PIC24 серії мікроконтролерів з мікрочіпом. Вони мають 1,5 Megasamles / сек нашої ери і це, ймовірно, 12-каналів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back