Інтегральні мікросхеми дизайну в Windows, середа

для аналогових дизайн інструменту нижче, тим краще, під вікном системи 1. Схема захоплення: workview 2. моделювання: HSPICE 3. розміщення: L EDIT 4. DRC / LVS: вибачте я не знаю

[Цитата = rogerliu] для аналогового дизайну інструменту нижче, тим краще, під вікном системи 1. Схема захоплення: workview 2. моделювання: HSPICE 3. розміщення: L EDIT 4. DRC / LVS: вибачте я не знаю [/ цитата] workview старий інструмент, можна знайти тільки WV "7,5" ECS є Windows / Linux версії, і hieary_check нормально viewdraw погано для перевірки списку з'єднань, навіть деякі "CMOS вузол поплавка "Ви знайдете генерувати Список сполук" успішних "-> Ви повинні перевірити список з'єднань докладно 1. Схема: згуртованість ECS6> workview viewdraw 2. SIM: HSPICE або hsim або штольні (aditspice є вікна версії) 3. планування: Ledit> mychip 4. DRC / LVS: ledit LVS або mychip LVS, але ви повинні написати командний файл

привіт всім Ви знаєте, де можна отримати ч § шматочок для вікон? А деякі технології файли?

чому б не використовувати Linux, це більше, ніж statle вікон. Ви можете встановити програмне забезпечення віртуальної Maching на вікнах, так що ви можете перемикатися між Linux і вікна легко [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/ колір] [/ розмір] [цитата = Крету] привіт всім Чи знаєте ви, де можна отримати ч § шматочок для вікон? А деякі технології файли? [/ Цитата] Пошук в інший форум, таких як програмне забезпечення завантаження / розвантаження, EDA книги / Документація завантаження / розвантаження. Ви знаходитесь в кращому форум EDA зараз, Є незліченна безліч хороших ресурсів зайця, програмне забезпечення, книги, папери .... Dont завжди залежать від інших, тільки пошук себе, просто робіть це.

ORCAD? але це не так добре, як ви думаєте, краще програмне забезпечення, вам потрібно, це UNIX екологічні

Привіт усім, я читав повідомлень по даній темі. Тим не менш, 5 років пройшло з моменту останнього посту, і я просто хотів би дізнатися, які інструменти доступні в даний час на повний аналог процесу проектування, крім Таннера "Hiper" платформи? Заздалегідь велике спасибі і найкращі побажання, Гекхан ---

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back