Привіт, Workview це добре, але я чомусь не може автоматично створювати символи з схеми. Я не знаю, якщо це ліцензія чи проблема установки. Будь-які поради будуть вітатися. Thx.
[Цитата = Opamp] Ви можете створити свій ІМС з HSPICE, а потім використовувати Ledit для макета, LVS і схема видобутку. Ви повинні зробити пост-макета моделювання з HSPICE [/ цитата] ласка скажіть мені, як отримати список з'єднань PSpice від програмного забезпечення десятка.
[Цитата = dd2001] Існує декілька дійсно вибір, найбільш широко recongnized на ливарні є Ledit, від Таннер. [/ Цитата] привіт dd2001, як я можу отримати копію інструменти засмаги для мого особистого використання? я хотів би більш розвиненою копіювання та студентів / безкоштовні версії
[Цитата = Крету] [цитата = dd2001] Існує декілька дійсно вибір, найбільш широко recongnized на ливарні є Ledit, від Таннер. [/ Цитата] привіт dd2001, як я можу отримати копію інструменти засмаги для мого особистого використання? я хотів би більш розвиненою копіювання та студентів / безкоштовні версії [/ цитата] Привіт, Ви можете отримати демо-L-редагувати і Т-про спеції тут: http://www.tanner.com/EDA/ [ / URL]
Я коли-небудь використовувати workview Viewlogic .. але 5 років тому .. Workview є багато інструментів viewdraw-схема viewsim -> логіка симулятор viewspice -> спеції, але я використовую композитора на моїй компанії .. тільки smasll designHouse (без власних виробничих потужностей до сих пір використовують), багато компаній вже використовують ECS .. Workview є хорошим інструментом, але підтримка мікс-режим поганий .. Чи не RTL симулятор .. як workview VCS (workview ніколи не буде зливатися з Synopsys Synopsys, але тільки хочемо VCS Verilog симулятор ..)
Кращий спосіб дізнатися, який інструмент підходить, щоб зробити схему, як приклад інвертора. Тоді фігура, які інструменти кришку процес створення ескізного проектування, моделювання, компонування, перевірки, видобуток, backannotation. Так повного потоку від В'їзд в GDS. Це дає набагато краще уявлення про можливості інструмента і є взаємодія. Можливості повного Windows, інструменти обмежені. Наскільки мені відомо тільки Таннер унд MyCad підтримки "тільки аналоговий сигнал" вперед-назад потік. Якщо ви вважаєте, BiCMOS або змішаний сигнал з місця і маршруту, ворота синтез потік вікон колекції рідкісних інструментів. Linux є набагато кращою платформою. Зараз Є також безліч інструментів доступна раніше лише для Unix-платформ. Але при більш високих цінах.
Просто, щоб додати деякі макета ПЗ, щоб список: Microwind, LASI і Magic. Протягом перших двох, Є книги на завантаження / розвантаження розділу. І я думаю, що всі ці безкоштовні інструменти ... З повагою,
Привіт. Якщо вона заповнена користувача цифрового дизайну, ви все ще використовують ці інструменти? які відмінності? проектування і моделювання, інструменти і методології.
Використовуйте Таннер L-Edit для верстки дизайну. Використовуйте Таннер S-Edit малювати схеми і генерувати список з'єднань, а потім імітувати згенерований список з'єднань використанням HSPICE, більш точні, ніж Таннер TSpice.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.