Інтегральні мікросхеми дизайну в Windows, середа

гарбарника інструменти їли найлегших

Привіт, Workview це добре, але я чомусь не може автоматично створювати символи з схеми. Я не знаю, якщо це ліцензія чи проблема установки. Будь-які поради будуть вітатися. Thx.

Існує дуже мало вибір, найбільш широко recongnized на ливарні є Ledit, від Таннер.

[Цитата = Opamp] Ви можете створити свій ІМС з HSPICE, а потім використовувати Ledit для макета, LVS і схема видобутку. Ви повинні зробити пост-макета моделювання з HSPICE [/ цитата] ласка скажіть мені, як отримати список з'єднань PSpice від програмного забезпечення десятка.

[Цитата = dd2001] Існує декілька дійсно вибір, найбільш широко recongnized на ливарні є Ledit, від Таннер. [/ Цитата] привіт dd2001, як я можу отримати копію інструменти засмаги для мого особистого використання? я хотів би більш розвиненою копіювання та студентів / безкоштовні версії

[Цитата = Крету] [цитата = dd2001] Існує декілька дійсно вибір, найбільш широко recongnized на ливарні є Ledit, від Таннер. [/ Цитата] привіт dd2001, як я можу отримати копію інструменти засмаги для мого особистого використання? я хотів би більш розвиненою копіювання та студентів / безкоштовні версії [/ цитата] Привіт, Ви можете отримати демо-L-редагувати і Т-про спеції тут: http://www.tanner.com/EDA/ [ / URL]

проектування ASIC в ПК з Windows Я пропоную вам використовувати пакет (1) Mycad -> myanalog станція включає спеції, схеми, макети LVS ... але відсутність ДРК / ERC командний файл (2) Таннер Ledit_Pro -> включає спеції, схеми, макети .. Ви можете отримати ДРК / ERC командний файл на www.cic.edu.tw FTP-сервера 1. Схема ECS (згуртованість HDS) -> кращий Workview viewdraw Таннер S-редагувати Mycad MyAnalog 2. Аналоговий симулятор HSPICE Таннер T-Spice SmartSpice Mycad myspice Дельфін розбити nassda hsim 3. Повністю Макет Таннер Ledit Mycad mychip Magic 4. LVS LPE Таннер Mycad 5. P & R Таннер Ledit SPR SankeTech cellSnake 6. Логіка синтезу Synplifier synplifyASIC Synopsys DesignCOmpiler для NT (дуже стара версія) Mycad mySynthesis 7. Логіка симулятор Mycad mylogic -> бідних Таннер gatesim -> бідних workview viewsim 8. RTL симулятор Cadence NC_sim ModelSim Дельфін розбити Mycad mychip Silios III Avant Polaris Synopsys VCS / VCSi Aldec ActiveHDL 9. сигналу інструмент Дебюссі -> кращий simvision?

сигналу інструмент Дебюссі -> кращий signalscan Undertow графіка -> RTL Ренуара -> краще саміті VisualHDl

А як щодо Viewlogic? Я чув хороші аналогові компанії використовують його в США?

Viewlogic дуже хороший для схем, моя компанія також використовувати цей інструмент

Я коли-небудь використовувати workview Viewlogic .. але 5 років тому .. Workview є багато інструментів viewdraw-схема viewsim -> логіка симулятор viewspice -> спеції, але я використовую композитора на моїй компанії .. тільки smasll designHouse (без власних виробничих потужностей до сих пір використовують), багато компаній вже використовують ECS .. Workview є хорошим інструментом, але підтримка мікс-режим поганий .. Чи не RTL симулятор .. як workview VCS (workview ніколи не буде зливатися з Synopsys Synopsys, але тільки хочемо VCS Verilog симулятор ..)

використовувати каденцію IC в Linux буде добре

Кращий спосіб дізнатися, який інструмент підходить, щоб зробити схему, як приклад інвертора. Тоді фігура, які інструменти кришку процес створення ескізного проектування, моделювання, компонування, перевірки, видобуток, backannotation. Так повного потоку від В'їзд в GDS. Це дає набагато краще уявлення про можливості інструмента і є взаємодія. Можливості повного Windows, інструменти обмежені. Наскільки мені відомо тільки Таннер унд MyCad підтримки "тільки аналоговий сигнал" вперед-назад потік. Якщо ви вважаєте, BiCMOS або змішаний сигнал з місця і маршруту, ворота синтез потік вікон колекції рідкісних інструментів. Linux є набагато кращою платформою. Зараз Є також безліч інструментів доступна раніше лише для Unix-платформ. Але при більш високих цінах.

і можна використовувати C @ ndence програмного забезпечення Linux версії. в ПК.

Ви можете спробувати Таннер інструментів. Я думаю, це дуже добре і легко. Ви можете зробити свій повний Custom IC.

APLAC РІШЕННЯ Є 761 кращих пакетів для аналогового дизайну IC в середу Windows,

Просто, щоб додати деякі макета ПЗ, щоб список: Microwind, LASI і Magic. Протягом перших двох, Є книги на завантаження / розвантаження розділу. І я думаю, що всі ці безкоштовні інструменти ... З повагою,

Привіт. Якщо вона заповнена користувача цифрового дизайну, ви все ще використовують ці інструменти? які відмінності? проектування і моделювання, інструменти і методології.

Використовуйте Таннер L-Edit для верстки дизайну. Використовуйте Таннер S-Edit малювати схеми і генерувати список з'єднань, а потім імітувати згенерований список з'єднань використанням HSPICE, більш точні, ніж Таннер TSpice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back