Windows додатків

G

Guest

Guest
привіт всім
я хочу задати питання

Чи можу я використовувати мої вікна додатків ", такі Appz EXE, ігри, потік клієнтів, програмного забезпечення, а також інші Appz" під Linux

У мене Suze Linux 10

є патч або підключити до Linux для цього

Мені потрібно, щоб вікно програми погано ", тому що я інженер і є багато інструментів в Інтернеті, але і для вікна, як ви знаєте", і в той же час я ситий по горло за вікнами, тому що вона висить багато

Будь ласка, допоможіть мені

Привіт є друг,

Ні, ви не можете запускати Windows програми на Linux, що в іншому випадку додаток є двухплатформенной або мультиплатформному.

Cheers!

Існує програма callled "Вино", яка дозволить запускати Windows програми на Linux.
Не всі вікна програми, ви повинні дати йому йти?

Так, ви можете використовувати вино і Qemu для запуску додатків Windows на Linux.Однак, не всі програми можуть бути виконані.

використання вина, що добре для запуску програм Windows, ви можете завантажити його з www.winehq.com є в останній версії, керівництво і т.д., все, що ви хочете знати про це

Я використовую VMWare Workstation (на SuSE 10.1)

Ви можете використовувати VMWare, але ви повинні мати гарну пам'ять RAM, тому, що, якщо б ви працюєте в OS 2 в той же час, може бути, як буде повільним.я рекомендую вино, тому що це заявка на Linux емулювати Windows програмне забезпечення не всі OS, горіх, якщо у вас є більш ніж 1 Гб оперативної пам'яті використовувати VMWare це найпростіший спосіб.

Якщо ви вирішили запустити Windows в VMware або Qemu, постарайтеся зробити його як мінімальні можливості установки (наприклад, не встановлювати що-небудь непотрібне, що буде споживати циклів процесора, такі як анти-вірус, якщо ви підключені до Інтернету і завантажити т.д. Навіть якщо вам знадобиться антивірус, ви можете вибрати просто його запускати періодично, а не весь час у фоновому режимі).

В інших додатків, ви можете шукати альтернативи.Наприклад, як торрент-клієнт, Azureus це дуже добре.Для обробки тексту, у вас є OpenOffice.org.Для CD / DVD горіння, у вас є K3b, і так далі.

Lookfor X кросовер вікна емулятора

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back