WiMAX реалізації (FPGA)

привіт кожен плз я хочу VHDL всіх блоків WiMAX, тому що я збираюся почати дуже великий проект, і він потребує WiMAX так плз допоможіть мені

Мій сценарій подальшого докладного наведено нижче 1. Phy шар параметри повинні підтримуватися на постійному рівні (що я вже послав і) 2. Застосуйте шар MAC порівняно з фізичними 3 шари. Mac шар складається з трьох шарів: три шари * MAC-підрівень конвергенції (відповідає за стиснення заголовків і SFID і DIC Identification) * MAC Загальні підшару частина (відповідає за збірку MAC PDU, ARQ планування, MAC Management) * MAC безпеки Sublayer (відповідає за шифрування) * Фізичний рівень лежить трохи нижче підшару MAC Security Тепер те, що ми повинні зробити, щоб зберегти всі параметри, окрім постійної загальної підшару частина, нам потрібно змінити механізм ARQ ми повинні створити два sceanario, в 1 випадку, що є BER коли ARQ є складається з ACK і негативні ACK, і те, що BW будуть спрямовані на оплату навантаження в цьому випадку другий сценарій випадку ми повинні показати, NACK створює те, що BER і корисне навантаження (Дані) "з пропускною здатністю росте чи ні . Графік BER \\ BW .... Якоїсь однієї HELP ME ?????? зв'яжіться зі мною як можна швидше 923332246872

Мені потрібна допомога щодо мого MS дисертацію. Я прочитав кілька статей по Wimax Handover.And вирішили працювати над WiMAX передачі. Але все ж я не отримую ні найменшого уявлення, на якому конкретній темі я повинен працювати. Також я не знаю, як використовувати MATLAB. Я повинен дізнатися його. Також хочемо знати, ми можемо зробити WiMAX передачі відповідної роботи в Matlab? Будь ласка, допоможіть мені, як я є короткий проміжок часу. Якщо у вас є Передача коду в Wimax? Спасибо заранее. Наїна

привіт! мені потрібно моделювання інтерфейс IP-хмари і WiMAX !!!!!!!!!! люб'язно допомогти мені, що CPEi Motorolla пристроїв серії робити ту ж роботу ????? тобто інтерфейс речі WiMAX і IP-хмара??? і 2-й .... мені потрібно моделювання інтерфейсу WiMAX і IP-хмари ... допоможіть мені ... їм великі неприємності

Ей, я шахіда з Карачі Пакистан, які навчаються в Заключному Електроніка року на NED університету, реалізація IEEE 802.16-2004 передавача OFDM PHY на базі ПЛІС, як мій останній проект року Якоїсь однієї скажіть мені, скільки черг може MAC передати PHY в одному кадрі? Я поставив це питання, тому що при здійсненні Randomizer, вибух № 2 і далі ініціалізувалися з переносниками, що включає використання Frame немає .. Я повинен побудувати віртуальне додаток, щоб перевірити мої PHY даючи деякі дані користувача, тому плз скажіть мені, то як багато максимальної немає. сплесків може бути переданий в одному кадрі MAC. Lookin для позитивних і терміново відповідь

Що це було?? його тільки посилання opencore веб-сайті, не більше: (

[Цитата = shahidbright] Що це було?? його тільки посилання opencore веб-сайті, не більше: ([/ цитата] Дух shahidbright: | ... .... його сайті я хочу знати, що проекти, які завантажуються чи є вони, як проектів з відкритим кодом для реалізації I 'м тільки з проханням, якщо є корисні речі там, і які корисні речі. Якщо ви знаєте, ви можете говорити про це тут

привіт, я в даний час працює над WIMAXusing ATOLLRF ПЛАНУВАННЯ TOOL.its НЕ easy.anyone корисні матеріали можуть help.thanks

Може хто-небудь терміново розповісти процес того, як пілот послідовність genrated, як описано в розділі 8.3.3.4.2 стандарту IEEE 802.16-2004, я не в змозі генерувати послідовності ... плз скажіть мені, процес як для UL і DL [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 51 секунд: [/ колір] [/ розмір] Може хтось терміново розповісти процес того, як пілот послідовність genrated, як описано в розділі 8.3.3.4.2 стандарту IEEE 802.16-2004, Я не в змозі генерувати послідовності ... плз скажіть мені, процес як для UL і DL завдяки

WiMAX є гаряча тема htese днів в телекомунікаційних а й думати, коли і буде здійснювати його не будь-які нові технології прийшли

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back