WiMAX реалізації (FPGA)

S

System.out

Guest
Здрастуйте, у мене було копатися в цьому форумі, знаходячи * дуже хороших книг * та інші приємні речі. Я планую реалізувати WiMAX передавача і рецептора. Поки, я повинен зосередитися в передавачі. Я збираюся використовувати VHDL основному і відкритого ядра. Так що якщо у вас є які-небудь коментарі і якщо ви хочете, щоб обговорити про це нам. Я б apreciate зворотного зв'язку. Прямо зараз, я розгляді стандартів 802.16, не впевнений, який з них реалізувати, я думаю про г буде самий легкий, що ви думаєте? : D PS-Так, напевно, 802.16e дуже здорово, але Масштабована OFDMA ще не відкриті ядра і standarization ще не закрито. До речі, ця робота робиться? будь-який корисний сайт?

[Цитата = Jools] ч ** P: / / www.opencores.org/browse.cgi/by_category?filter1=&filter2 = , може бути дійсно корисним для вас. [/ Цитата] Так - я читав про OFDM ядра. Але хитра частину я вважаю, як розмістити все, всі частини разом. До речі, я скачав книгу, яка виглядає добре для мене "Безпровідні системи OFDM: Як змусити їх працювати" на http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=93421&highlight=802 і WiMAX стандартах, звичайно. : D

Це велика робота команди для реалізації WiMax, навіть якщо тільки на фізичному рівні. Вам потрібні люди для роботи над дизайном architetcure система, система enginerrs працювати над алгоритмом розвитку, з фіксованою точкою реалізації модем, цифровий інженерів для роботи на RTL кодування і деякі інженер HW для роботи на борту ПЛІС, а також ПЗ для управління Модем функції. Принаймні, 20-30 інженерів для роботи на реальному WiMAX. Якщо ви просто працювати над проектом для класу, ви повинні вибрати одну функцію в WiMAX-модем, наприклад, оцінки каналу, синхронізації., Частота компенсації, еквалайзер, Вітербо / Tubor / LDPC декодер.

[Цитата = spweda] Це велика робота команди для реалізації WiMax, навіть якщо тільки на фізичному рівні. Вам потрібні люди для роботи над дизайном architetcure система, система enginerrs працювати над алгоритмом розвитку, з фіксованою точкою реалізації модем, цифровий інженерів для роботи на RTL кодування і деякі інженер HW для роботи на борту ПЛІС, а також ПЗ для управління Модем функції. Принаймні, 20-30 інженерів для роботи на реальному WiMAX. Якщо ви просто працювати над проектом для класу, ви повинні вибрати одну функцію в WiMAX-модем, наприклад, оцінки каналу, синхронізації., Частота компенсації, еквалайзер, Вітербо / Tubor / LDPC декодер. [/ Цитата] True. Але, можливо, з використанням деяких IP-ядер, я міг би зробити академічний підхід WiMAX.

Я дуже зацікавлений в цьому проекті, так System.out, ви можете поділитися своїм прогресом у цьому форумі, час від часу?

Мій дипломний проект так само, як ваша, але ми будемо mplement 16e, а також зробити програмного забезпечення для моделювання usinf Scilab

[Цитата = BigDogBear] Я дуже зацікавлений в цьому проекті, так System.out, ви можете поділитися своїм прогресом у цьому форумі, час від часу? [/ Цитата] Звичайно, але я не так багато часу, так що це вид зупинився. Я читав якісь папери і виробів ... як http://www.iec.org/newsletter/oct06_1/analyst_1.html Я думаю, що я не буду робити багато чого в цій галузі на найближчі місяці. Але, я був би добре, щоб зосередити всі люди, зацікавлені разом, і, може бути, що може в кінцевому підсумку на WiMAX реалізації ... :) [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [цитата = fm_com_28] Моє дипломний проект так само, як ваша, але ми будемо mplement 16e, а також зробити програмного забезпечення для моделювання usinf Scilab [/ цитата] Якщо ви робите це громадськості, я хотів би бачити його. Гарне місце, щоб знайти деякі корисні біти, і що ви можете помістити свої біти теж opencores.org. З повагою

Привіт, я реалізую WiMAX MAC.All попередні посади були відносно PHY я вважаю. Хто-небудь реалізацію MAC? Мені потрібна допомога.

Я планую призначити це завдання в якості дипломного проекту. Я дійсно зацікавлений у співпраці.

в моєму проекті ми шукаємо: 1-FPGA комплект з інтерфейсом Ethernet порт, ми почали читати в декодер Вітербо як це має важливе значення в реалізації ми повинні також прочитати про OFDM техніка

Я планую в порт моєї конструкції на борту ПЛІС, що в мене виникли, але ТНТ вийде на більш пізньому етапі. Прямо зараз, я зосередитися на реалізації частини. Мені дійсно потрібно, щоб зробити деякі кодування швидко, як я повинен представити свою роботу в січні. Прямо зараз, я реалізую частиною спадного використанням VHDL. Я думаю, нам потрібно написати якийсь пакет для реалізації. Чи можна дати якісь пропозиції? І я повинен пропозиції по MAC, а не для PHY.

Я думаю, що у повинен прочитати в Вітербо Кодування / декодування техніка

Що ур планують зробити мій дипломний проект, але я використовував TI DSK c6414 замість VHDL і FPGA. Якщо і потрібно що-небудь, будь ласка, зв'яжіться зі мною за адресою [електронної пошти] haytham_sief@hotmail.com [/ електронної пошти] або +20125539943

для фізичної реалізації шару краще використовувати ЦСП замість FPGA у разі дипломних проектів, FPGA потрібно багато часу розробки і вона використовується в корпоративних команд розробників масштабі. Майже ЦСП потрібно менше часу розробки та використання методів легше розвиватися на використанні як С-langauge. Ви можете чоловіки набагато easeir за допомогою одного з ЦСП TI, які інтегровані з програмним забезпеченням, як MathWorks MATLAB і Simulink, це робить його легше. Для шару MAC, це в основному програмний проект, який потребує хороших навичок програмування espcially в С-langaue, також ви можете використовувати один з продуктів MathWorks який Stateflow, дослідницька група в Берклі використовували його для розробки MAC шар нових система бездротового Це на розвиток масштабі, ви можете перенести ваш проект в реалізації WiMAX, при покупці WiMAX чіп і інтерфейс його друкованої плати для антени і РЧ схем і створювати WiMAX CPE ви можете знайти ці фішки, як 6482 від TI і Atmel один http://www.atmel.com/products/wimax/

Привіт, будь-який з PLS upoload деякі хороші книги по WiMAX Фізична реалізація шару .. Thnaks і побажаннями, МРК

перейти до WiMAX офіційний ww.wimaxforam.org foram

Я також працюю з реалізації Wimax Блоки Opencore IP. Чи є хто-небудь хотів би поділитися і працювати разом?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back