VCC / GND площині вимоги до внутрішніх напругою FPGA?

J

JohnG300c

Guest
Наскільки я розумію, нам потрібна влада / земля літаки для мінімізації високочастотних пульсацій напруги, що є результатом перемикання зовнішніх водіїв автобусів.Я вибираю ради stackup для мого ради, який використовує Altera Cyclone II FPGA.Це FPGA має ряд 1.2V VCC Шпильки для внутрішнього ядра.Зараз я створив мале острівна влади на верхньому шарі під ПЛИС, яка безпосередньо пов'язана з регулятором напруги 1.2V, який також підпорядкований безпосередньо в ПЛІС (але на нижній шар).Думки про те, що DI / дт внутрішньої ПЛІС струму від 1.2V лінії будуть набагато нижче, ніж зовнішній 3.3V лініях, тому я хочу максимально VCC / GND літаки (дві пари) на 3,3 В і використовувати тільки 1 SqIn області для розподілу 1.2V влади ПЛІС.

Чи є ці думки правильний?Будь-які заперечення у вище?

Привіт друже,

Ви стежите за таким методом.
Ви тримаєте окремі площині потужності для кожного рівня напруги (VCC), якщо можливо, інакше окремому острові.Аналогічним чином зберегти окремі площині Земля для всіх відповідних gronds, нарешті поєднати всі наземні літаки з допомогою індуктивності.

ОК, для більш детальної інформації Вам зв'язатися зі мною.

Привіт,
Н. Muralidhara

Дякуємо за інформацію.Я отримав ПХД з борту будинку місяць тому і FPGA працює.Я використав окремому острові влади.Невизначений площині землі.Ні брижах на владу або землю літаки вимірно.

для підключення аналогового і цифрового літаки Земля, ви конкретно не хочеться просто індуктивності.Ви дійсно слід дивитися на використанні ферит (відповідного значення), щоб ізолювати висока частота пульсацій.

Я думаю, загальною площині землі, як правило, недостатньо.Деякі пропозиції, дизайн друкованої плати, наприклад, від Альтера, розглядають окремі підстави для PLL аналогового харчування, іноді пов'язане з "цифрової" землі через ферит або низькоомних резистора.Останнім рекомендацій конструкцію ommit даний момент, просто зав'язування воєдино всі землі штирі.

Я думаю, що дизайн має об'їзної конденсаторів ефективну кожну поставку PIN-код, не обов'язково безперервну площину для цієї пропозиції, хоча він міг би впроваджуючи зниження постачання брижах обійти шляхом підключення конденсаторів паралельно більш щільно.Постачання островів можливого компромісу, я теж часто використовуєте.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back