THD зниження за допомогою Передискретизація - чи можливо це?

S

safwatonline

Guest
Лі Передискретизація допомогти у скороченні THD, як вона допомагає в зниженні шуму?

THD повинна бути пов'язана з спотворенням.Це не повинно мати відношення з більш ніж вибірка, як спотворення з'являється деяка де ще, швидше за все, тому вибірка.

sankudey

Sankudey має точку,

Спотворення нелінійний ефект звичайно викликається підсилювачі, змішувачі, і т.д. ..THD влада повинна рости швидше, то вхідний сигнал, тому, якщо вхідний сигнал збільшується на 1 дБ, то THD влада повинна збільшуватися більш ніж на що.

Тепер A / S D'оцифрований сигнал є "спотворення", але я звик до цього називають вибірки шуму.Це влада, як правило, квартири і є функцією LSB, або велика різниця між двома сусідніми кроками.Він завжди думав, це класифікується як шум, і, отже, не входить до THD.THD компонента будуть викликані зразок провести anmplifiers.

THD це спотворення через присутність гармонік і відноситься тільки до
Нелінійність вихідної характеристики-вхід.

Дискретизація не має ніякого впливу на нелінійність.У кращому випадку він може призвести
краще відтворення основних, але не буде мати ніяких інших ефектів

Добре, дозвольте мені висловити свої думки, маючи oversampled даних означає, що спотворення поширюється на групи від 0 до ПС / 2, і на пропускну здатність, як частка фс / 2 (дискретизація), то я не зможу взяти всі спотворення зі мною (тобто свою частку спотворень знизилася), яке має означати, що вигоди від спотворень Передискретизація так само, як шум.
Тим не менше, я не зовсім впевнений, про те, як виправляти свої думки так коментує це вітали тут.
спасибі.
Сафват

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back