T/25-period годинник покоління, починаючи від годинника T-період

J

jhcena1985

Guest
Привіт, у мене для створення T/25-period і 25% годин робочого циклу, починаючи з Т-періоду і 50% годин робочого циклу. Зокрема, у мене є вхід годинник з періодом 2ns і я, має бути 50 нс годинник період в якості висновку. Я не можу використовувати більше 10 FF так серії по 25 FF не працює. Я спробував розробити такий дизайн, як кінцевий автомат, але насправді ця схема не має входу. Будь-який бажаючий міг мені допомогти? Спасибі

25% від 50 нс є 12.5ns. Так як оригінальний годинник 2ns і 50% боргу, у вас є годинник краю лише на 1 нс прирощення позиції, що робить неможливим отримання годинник краю на 12.5ns зробити це 25% боргу.

Спасибі за вашу відповідь. Ви абсолютно праві! Infact я зробив помилку! Робочого циклу складає 40% (2 / 5, а не 25% як я вже говорив). Для кращого comprension тут на додаток образ того, що я хотів би зробити, використовуючи в гіршому випадку 10 FF.

У 5 біт лічильника і перемикання виходу на 10-му і 25-му циклі. Вам потрібно 6 флоп (а не 5 у разі, якщо Ви ставите питанням), щоб зробити його хороший годинник.

Давайте назвемо бінарний вихід b0 b1 b2 b3 b4 (MSB -> LSB). Ви маєте на увазі, що ви хочете перемикати всі бінарні слова або просто b0? У першому випадку, коли я приходжу до 10-й цикл я силу всього двійкове слово вихід до 10000. У другому випадку я не можу бачити рішення.

У вас є тільки один біт output.you просто необхідно підрахувати кількість 2ns імпульсу і фліп вихідного сигналу на 10-му і 25-імпульсу, і скидання лічильника на 25. Це робить один цикл годинник 50 нс і 40% боргу. Повторіть цей процес.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back