SIM700D: вийшло час AT-команди?

B

BasePointer

Guest
Привіт, мені потрібно максимальний час відповіді на команду, як AT, AT + CIICR, AT + CIFSR. Чи є ці раз визначені в стандартних? Існує немає інформації в SIM700D_ATC_V1.00.pdf 10x, ВР.

привіт, що робити і маю на увазі максимальний час відгуку або час, тому що модуль завжди відповідав на ваші команди менше 20 мс, що є проблемою?

[Цитата = sabeti_1990] привіт, що робити і маю на увазі максимальний час відгуку або час, тому що модуль завжди відповідав на ваші команди менше 20 мс, що є проблемою? [/Quote] Привіт, деякі AT команди не повертається навіть у 3 секунди. Так що я відправки команд в 3 рази, якщо я не отримав відповіді протягом тайм-аут тривалістю від модуля. Але час відгуку коливається від команди до команди. Не завжди 20мс. Так макс час спрацьовування кожного команди AT повинні бути визначені, але я не можу знайти таких, як інформація в таблицях. 10x, ВР.

Команди, які модуль залежних як температура, або IMEI відповіді майже миттєво, але команди, які повністю залежать від мережі може зайняти деякий час .. як AT + CIICR команду, яка займає 1 сек до 3,4 сек випадковим чином, ця реакція залежить від мережі, як він повинен спілкуватися зі шлюзом і, якщо можливо буде активувати PDP контексту не випливає інше поверне помилку, тому при здійсненні його завжди краще почекати близько заданий час як 3 секунди або близько того, а потім рухатися далі, і може зв'язатися SIMCOM для кращих певний час для команди, для якої і можна чекати .. я зазвичай використовую 3 сек .. для AT + CIICR і моя справа здається працює нормально, і раз AT + CIICR дає нормально, AT + CIFSR завжди повертає IP відразу: D Сурья

Pl. дайте мені знати, що те, що я повинен встановити максимальний час очікування відповіді в нашій хост-контролера для кожної команди з профілю на пред'явника, HTTP POST методу, FTP PUT послідовність команд, згаданих в IP щодо застосування AN_SIM900_IP_APP_V1.00.pdf.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back