S-параметрів і Таучстон

T

tyassin

Guest
Привіт

Може бути, тривіальний питання ....
У мене S-параметрів файлу, що містить дані по три порти трансформаторі.Один з входів порту 50 Ом і 2 портами виході 25 Ом.

Я бачу по пробним каменем файл від постачальника, що вимірюється в 50 Ом inviroment.Але коли я імпортувати файл пробним каменем в конструкторі я отримую правильний амплітуди і фази рівновагу і матч на порт 1.Однак матч на два порти залишає бажати кращого.У порівнянні з даними відповідність бути краще 15 дБ на всіх портах, а порт 2 і 3 дати тільки близько 7-8 дБ RL.

Те, що відбувається тут не так ... це проблема установки в порту опір або що?

Спасибі

Балун вимагає порти 2 і 3 їх одночасний привід, а по фазі.Вимірювальні S22, як ви тільки що з порту 3 припинено, але за ініціативою ООН.Ви можете:

1) Використання ідеальної балун перетворити його назад на одного складу.Див доданий картину.
2) Підніміть землю на вимірюванні порт (ADS Я думаю, це дозволяє) і підключити його до порту 3.
3) Використовуйте режим перетворювача, як в MWO.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Привіт Madengr

Я не знав цієї властивості трансформатора.
Ви кажете, що ви також повинні їздити в порт.Але у вашому собі, як Ви керуєте автомобіль в порт.Я бачу, як ти просто підключити порт, а хоча через трансформатор.

Велике спасибі.

З повагою

@ DS допускає S-параметрів припинення щоб не бути заземлені.Тому ви повинні підключити через TERM диференціальних ні з контактний обгрунтованими.Це найпростіший спосіб зробити це.

Ви можете змоделювати пристрій, 2 порти (S1-S2, S2-S3, S1-S3), але ви то повинні перетворити 2 порти S параметрів на 3 порти, щоб отримати правильні результати.Існує @ DS, наприклад, у папці прикладів, які показують, як зробити це таким чином.Ось як я можу оцінити 3 та 4 порти пристрою на моєму 2 порти ВНА.

Це лінійна симулятор так що якщо ви вимірюєте S22 це зводить малого сигналу в порт 2 і заходи відображення.Проблема в тому, що порти 2 і 3 збалансованої пари, тому для того, щоб отримати мінімальне відображення з порту 2 ви повинні бути рушійною 3 порти з такою ж сигнал, але не в фазі.

Крім того, лінійний симулятор дійсно не гнати ланцюга з сигналом, але обчислює всі з передачею функцій.Одиниць вольт скасувати врешті-решт, але це зручно думати по-іншому.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back