S-параметрів які посилання я повинен виконувати?

W

wlcsp

Guest
Шановні все,

У мене є пакет з BGA пайки ударів зверху і кульок припою на дні, які належать до влади, землі і сигналу мережі.Тим не менше, я хотів би ставитися до всіх з них в якості сигналу, так як я хочу, щоб підключити S-блок параметрів в ланцюзі схематичне з іншими моделями, наприклад RDL, на друкованій платі.

Я зробив моделювання в КНТ MWS.Питання в тому, які посилання потрібно реалізувати?Один зі способів зробити це є створення віртуальних літаків ДВК під і над пакетом.Але це не ті два літаки мають бути фізично з'єднані?Якщо так, то як я повинен підключити їх?

Пізніше, я хочу використовувати свій S-параметрів перехідних моделювання.У ADS схеми, S-блок параметрів має тільки один загальний вузол довідки.Як я повинен ставитися до цього вузла?Shoud я залишаю відкритим, оскільки він був спочатку тільки віртуальний літак, або я повинен це земля?

У Cadence схеми, S-блок параметрів має позитивне / негативне вузлів для кожного порту.У різних негативних вузлів порти означають що-небудь?Іншими словами, вони можуть знаходитися на різних потенціал?І знову, як я повинен ставитися до них?

Велике спасибі,
wlcsp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back