RTOS та її реалізації

K

kumar_prashant

Guest
Привіт всім,
Я недавно з ОСРВ і Infact будь-якого типу ОС в своїх роботах.Справа в тому, що ми повинні реалізувати Екос (RTOS) на ARM AT91SAM7A1 (ATMEL)
процесор.а потім Існують інструменти GNU (компілятор, компонувальник і locater т.д.)

Я припускаю, що компілятор GNU для складання інструкції, написані для ОС реального часу, і користувач програми (наприклад, один написаний на асемблері і C) повинен бути складений з використанням іншого компілятора, я так розумію ..?

Оскільки настільки багато нові речі поміщаються відразу їм плутати .. (електричні задньому плані)
І ще один момент є, що я говорив з постачальниками відносно "ЕКОС Pro Developers Kit" і вони сказали, що це не що підтримують даний Мікросхема Atmel ... хоча він підтримує ARM серії ..... Як же так .. .

Чи є спосіб, що ми можемо використовувати той же IC з цього розвитку.

прохання представити необхідні вказівки.

Заздалегідь спасибі ...

Ви змішуєте GCC хост з GNU крос-компілятор.Ви використовуєте приймаючої GCC для компіляції програм withc працює на хост (розвиток системи), і ви використовуєте GNU крос-компілятор для компіляції програм, включаючи RTOS, який буде працювати на вашої мети.
У вашому випадку вам потрібно написати BSP (пакет підтримки плати) за борт.Знайти 1 підтримується RTOS постачальників який схожий на борту у вас є і змінити її.Перше, що вам необхідно вирішити, дошка ініціалізації, таймери і послідовний порт.

Я припускаю, що компілятор GNU для складання інструкції, написані для ОС реального часу, і користувач програми (наприклад, один написаний на асемблері і C) повинен бути складений з використанням іншого компілятора, я так розумію ..?Ні, ви помиляєтеся
потрібно просто GNU компілятор для ARM зібрати весь кодІ ще один момент є, що я говорив з постачальниками відносно "ЕКОС Pro Developers Kit" і вони сказали, що це не що підтримують даний Мікросхема Atmel ... хоча він підтримує ARM серії ..... Як же так .. .ARM компанії do't продати IC, вони просто продаємо ядро, інших компаній, отримати основні і покласти інші prephirals і механізми пам'яті і продати його унтер-це бренд із зазначенням, що це ARM ядра.
Так що може бути комплект розвитку буде підтримувати ARM з особливими prephirals.Чи є спосіб, що ми можемо використовувати той же IC з цього розвитку.

Ви можете відвідати на наступні посилання для ATMEL ARM комплекти розвитку і RTOS
http://www.atmel.com/products/AT91/thirdparty.asp # REAL_TIME
http://www.atmel.com/dyn/products/tools.asp?family_id=605

або ви можете перейти на руку від іншої компанії, як Philips.

якщо у вас ще залишилися питання зв'яжіться зі мною

Салам
Хоссам Alzomor
www.edaboard.com

Шановні Kumar,

Чи вдалося вам у порт ЕКОС до AT91SAM7A1?

З найкращими побажаннями
Хоссам Alzomor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back