RS232 - перетворювач RS 485

Я намагаюся спілкуватися PIC16F877 з ПК через adam232/485 конвертер і 75176. але там, здається, проблема десь. Я підключив pin1 від 75176 до RX ПОС, pin4 в Техас, коротке замикання контактів 2 і 3 з 75176 і підключення його до RC4 для потоку даних контрольного мети. в будь-якому резистор необхідно при & B? Також можна сказати, у мене Чи контакти 75176 відкритих колекторів?

[Цитата = ljmnunes] Привіт, Proton! У мене є схема RS232-485. Я завжди без проблем. Саме в PCAD 2002 форматі. Удачі Laercio [/QUOTE] може у формату JPEG або рис роду речі

Ми розробили і зібрали USB в RS485 ізольований адаптер. Адаптер схема додається. Ми використовуємо FTDI FT232. Він використовується для керування двигуном індукції від шини RS485 моторних інвертора. Тестова конфігурація також додається. Ми протестували адаптер і вона відмінно працює в звичайному середовищі з настільним ПК, а також з ноутбуком. Він також відмінно працює, коли він підключений до перетворювача з двигун не працює і ноутбук зарядний пристрій не підключено до основного джерела живлення. Однак, коли він підключений до перетворювача ми виявили проблему з адаптером. Проблема відбулася двигун, який сполучений з інвертором працює. Проблема в тому, USB і FT232 є erronous і відключені. RX і TX світлодіоди горять без малюнка. Нам потрібно підключати та відключати роз'єм USB, щоб отримати FT232 пов'язано ще раз. Для настільного комп'ютера, який підключений до основного джерела живлення корита кабель живлення, ми також виявили, та ж проблема. Будь, ласка, допоможіть нам вирішити проблему. Спасибі

Я вважаю, це проблема в FT232R, будь ласка, зв'яжіться FDTI за цю проблему, я думаю, з найкращою драйвера для чіпа FTDI проблеми можуть бути видалені. Іноді нам потрібно повторно підключити з'єднання USB!! Друкованих плат DOS не визнають FT232R

Привіт, Lercio! Цікаві схеми із RS232-485. Недоліком є ​​те, що зміни необхідні, коли Швидкість передачі повинні бути зміни. Це може бути допомога з безліччю перемичок звичайно. Хто-небудь знає, як працює тих комерційних перетворювачів і т.д., як Адам з автоматичним управлінням потоком даних? Сітці

Спасибі за зворотній зв'язок 7rots51. Ми знайшли проблему, мова йде про дефект у виробництві друкованих плат, яка викликає землі USB (0 В), підключений до ізольованої землею. Видалення короткий підстав, ми могли б зняти проблему. Наступна проблема, як про неізольованих пристроях FT232R? Як видалити неізольованих USB проблема? Оптично ізольований має допомогти, відхилення від курсу, але є інші, більш прості рішення? Чи є підключення USB щит на землю друкованої плати, як це було запропоновано підтримка FTDI, допоможе? Це добре для підключення USB щит на землю PCB безпосередньо?
Я вважаю, це проблема в FT232R, будь ласка, зв'яжіться FDTI за цю проблему, я думаю, з найкращою драйвера для чіпа FTDI проблеми можуть бути видалені. Іноді нам потрібно повторно підключити з'єднання USB!! Друкованих плат DOS не визнають FT232R

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back