RS232 - перетворювач RS 485

P

proton

Guest
Привіт друзі, Мені потрібно, щоб з'єднати два PIC використанням USART, але, враховуючи велику відстань, я думаю, що мені потрібно, щоб перетворити RS232 в RS485 і назад в RS-232. У кого-небудь є пропозиції, esperience про рішення я повинен використовувати? THX протонів

Якщо у вас немає проблем з 4-дротове підключення Я думаю, що ви повинні розглянути RS-422, так як це дозволить вам працювати повний дуплекс без необхідності перемикання обладнання від отримання до передачі весь час .... Крім того припиненні важливо, коли відстань стає більше. Texas Instruments має деякі корисні додатки, замітки про цю проблему

з rs485 кожен вузол може стати майстром шини в порівнянні з RS422, де тільки один майстер, що робить кодування простіше, все залежить від ваших потреб. RS485 і RS422 мають ті ж функції інакше, якщо пам'ять мені не зраджує, так?

Привіт, Proton! У мене є схема RS232-485. Я завжди без проблем. Саме в PCAD 2002 форматі. Удачі Laercio

З якоїсь причини розширення файлу було змінено. Ви повинні змінити повернутися. SCH, добре? удача

Привіт протона, я думаю, що немає необхідності конвертувати RS232 до 485 можна використовувати RS 485 на свій ПОС дуже легко ви можете знайти RS 485 драйвер IC # 75176 яку ви можете перейти на зв'язку RS 422 до 422 в повнодуплексному режимі точка-точка, але 485 є напівдуплексний SomkiatSS

SomkiatSS ви праві, ми можемо використовувати безпосередньо старої SN75176 або деякі пристрої, такі як поліпшена ADM483 з AD, або MAX483 (я думаю), або деякі чіпи від Sipex. Майте на увазі, що ці чіпи не є ізольованими. Мережа повинна бути короткою і мати хороше заземлення. РАЗОМ рішення MAX1480 (ізольованих RS-485 трансивер в одному чіпі), але трохи дорожче. Тюряга

Привіт протонів на це посилання і захопити схеми # # #. Rs485.com. Greetz .........

Привіт Proton. Ви можете знайти більш детальну інформацію. за адресою google.com з ключовим словом RS485. це дуже добре

Старі MAX1480 ізольованих RS-485 інтерфейс даних. Дивіться інформацію в додаток до відома. * Ви можете REQ безкоштовний зразок мікросхеми з http://www.maxim-ic.com 8)

[Цитата = nooknikz] Використовується MAX1480 ізольований RS-485 інтерфейс даних. Дивіться інформацію в додаток до відома. * Ви можете REQ безкоштовний зразок мікросхеми з ч ** р :/ / www.maxim-ic.com 8) [/ цитата] Пряме посилання на файл: http://pdfserv.maxim-ic.com/en/ an/AN123.pdf

Відвідайте Maxim, TI, або Fairchild веб-за це!

Потрібна допомога! Зробили робочий двонаправлений інтерфейс RS485 з sn75176, optocouples PC - atmega8, швидкість 9600. Замінив його на max1480B, але можуть передавати дані тільки atmega8. ПК отримує пошкоджені дані. Намагався зробити деякі затримки при перемиканні напряму, але ніяких результатів. В чому справа?

HI, ljmnunes я не можу пов'язати свій вихідний файл. Ви можете це виправити?

привіт Не використовуйте 75sn176, тому що його дизайн повернення в багато років тому, це не siutable для нових розробок і не мають ніякого захисту (наприклад. в кращому випадку 2 кВ ESD) на рівні RS485 автобус, використовувати нові частини, які підтримують 256128 вузлів і висока захист від електростатичних розрядів і ..... як SN65LBC184 (industerial діапазоні температур з внутрішньої TVS)

[Цитата = yangxh] HI, ljmnunes я не можу пов'язати свій вихідний файл. Ви можете це виправити? [/QUOTE] Вибачте ... Я знаю, що я надто пізно, щоб відправити відповідь, але я завантажити schamatic у форматі PDF. Може бути, це попереджувальний ... [] З

пропонують пристрої: Особливості: Включає повний дуплекс передачі даних з гальванічною розв'язування між підтримуваних інтерфейсів: RS-232, RS-485, RS-422 Повний / напівдуплекс Дані опції швидкість передачі до 19,2 кбіт Це дозволило збільшити шуму Опір передачі даних Напруга живлення (9 ... 24) V> Підключіть RS-485 або RS-422 обладнання в простій і безпечний спосіб RS-232 інтерфейс стандарту. > Збільшення довжини RS-232 ліній передачі даних, більше кілометра, за допомогою двох перетворювачів. > Можна є два варіанти: з оптичним розв'язування і без

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back