Req: MSP430 JTAG протоколу!

L

lujianbo

Guest
Вам потрібні MSP430 JTAG протоколу, який може мені допомогти?

А як щодо налагодження-інтерфейс? Я не можу знайти будь-яку інформацію про це на Ti-сайту. З повагою

Я не можу відкрити сайт SourceForge, може хто-небудь сказати мені, якщо мені потрібно змінити налаштування Internet Explorer?

[Цитата = cdcll] Я не можу відкрити сайт SourceForge, може хто-небудь сказати мені, якщо мені потрібно змінити налаштування Internet Explorer? [/Quote] Sorceforge сайті, не вимагають встановлення яких-небудь конкретних налаштування .....

Спасибі! Це навпаки, але я бачу на джерела як налагоджувати-інтерфейс працює. З повагою

Хай, скористатися цією PDF. Я сподіваюся, це допоможе вам. Divemen

Хай, Вибачте за подвійний пост. Somtimes це відбудеться, я не знаю, чому. Divemen

Від: http://mspgcc.sourceforge.net/tools.html # rproxy rproxy Flash Емуляція Tool (FET) інтерфейс для rproxy MSP430-GDB є проксі-програму, яка знаходиться між MSP430-GDB і TI Flash Емуляція Tool (FET). Інструмент TI FET є їх JTAG інтерфейс для налагодження на базі флеш-версії MSP430. rproxy розуміє GDB протокол віддаленого над TCP / IP-з'єднань, і він розуміє, як управляти через MSP430. FET. rproxy заснований на rproxy 0,7 програма, яку можна знайти тут. Передбачалося, що MSP430 код просто бути додані до існуючих rproxy коду. Однак, rproxy код в даний час так сильно змінений, схоже, це має роздвоєний. Вибачте. Галуження це погано. Тому що rproxy покладається на власні код з TI повний вихідний код не може бути відкритий в цей час. Загальний код (тобто зміна rproxy коду, менше MSP430 окремих частин) будуть доступні, коли кілька речей було прибрано. Ви можете побудувати MSP430 відладчик з цим, але ми сподіваємося, що вона може бути корисна для людей, які намагаються будувати подібні інструменти для інших процесорів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back