REQ: 24 В постійного струму на 12 В постійного струму

S

sortlaih

Guest
Я шукаю 24 В постійного струму на 12 В постійного струму Circuit.

Uh ..може бути, ви друкарські помилки ваше запитання, оскільки це здається досить простим і, оскільки ви supermod, я припускаю, що ви знаєте деякі речі ....., Але і для постійного струму в постійний перехід в 1 / 2, використовуючи простий дільник напруги з двох резисторів.Переконайтеся, що вони розраховані на поточний вас буде тягнути.

чи є у вас будь-яких причин не використовувати прості стабілізаторі напруги живлення процесора 7812 з необхідними струмів.або ви mistak і вимагають від 24V 12V (тобто схема подвоювач напруги)

Залежно від поточних потреб використання 7812 буде в кінцевому підсумку з великою кількістю енергії даремно з-за великих накладних витрат введення та неефективність лінійний регулятор

Для 24 -> 12V DC-DC перетворення до 4 підсилювачів сказати, я б запропонував або Н.С. прості пристрої, перемикачі, оскільки вони забезпечують онлайн-моделювання та проектування програмного забезпечення чи при низькому струмі (<300mA) дещо краще витрат / PCB рішення в галузі нерухомості можна отримати лінійні технологій.

7812 при високих поточних знадобляться деякі серйозні heatsinking і теплової менеджмент, правильний вибір частин нс або LT та друкованих плат (Термік) можна обійтися без радіатора, Н. С. LT ПХБ макета Рекомендації Радіатор на своїх сайтах безкоштовно .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back