Redifine alises і функціональні клавіші в Алегро

S

samym

Guest
привіт, чи можна Redifine псевдоніми та функціональних клавіш в allegro16.3.plz пояснити

привіт, це можна Redifine псевдоніми та функціональних клавіш в allegro16.3.plz пояснити
Привіт, просто зробити, як показано нижче. Введіть у вікні командного рядка, як --- "псевдонім г addconnect". Потім введіть "R". Тепер ви можете направити зв'язку. Після thaen введіть "Alias" Тепер ви можете зрозуміти, що ми зробили у вище. Спасибі, Vel.

привіт Vel, спасибі за вашу відповідь .. Мені сподобалося те, що у сказав, але я отримую це повідомлення Команда> "псевдонім г addconnect" E-Команда не знайдено: псевдонім г addconnect Command> "г" E-Команда не знайдено: addconnect плз скажи мені, що проблема [COLOR = "Срібний "] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали в 10:08 ---------- Попереднє повідомлення було о 10:04 ---------- [/size] [/COLOR] привіт, в Алегро 16,3 у нас є деякі стандартні псевдоніми та функціональні клавіші (меню Сервіс-> Програми-> псевдоніми / функціональних клавіш) в цьому списку, його можна змінити або переглянути? дайте мені знати, якщо і є якісь пропозиції

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back