E
echo47
Guest
Хто-небудь бачив цей провал Motorola PrPMC800-2161 (PowerPC) борту?Зараз я маю три невигадливі поради та бігу з запасних частин.
Я намагаюся для налагодження додатків, що працюють на цьому форумі.Коли помилка відбувається, щось збитків на борту тому не чоботи правильно.Boot-нормально заходів PPCBug привітання, але тепер він виводить тільки ':'.Якщо б я потім 'ч натиснути на кнопку "виводить список цієї дивної незареєстрованих команди:
D <ADDR> ...........( DISPLAY)
M <ADDR> ...........( MODIFY)
Q .................( QUIT)
R <ADDR> READ ...........( LOOP)
W <ADDR> <DATA> ....( WRITE LOOP)
X <ADDR> ...........( EXECUTE TARGET)
Може бути, спалахи отримали пошкодження.Хто-небудь знає, як спалах цього форуму, не PPCBug працює?У мене є бінарне зображення спалаху, але я не знаю, як записати його.
Motorola технічна підтримка льодовикового повільно.
Я намагаюся для налагодження додатків, що працюють на цьому форумі.Коли помилка відбувається, щось збитків на борту тому не чоботи правильно.Boot-нормально заходів PPCBug привітання, але тепер він виводить тільки ':'.Якщо б я потім 'ч натиснути на кнопку "виводить список цієї дивної незареєстрованих команди:
D <ADDR> ...........( DISPLAY)
M <ADDR> ...........( MODIFY)
Q .................( QUIT)
R <ADDR> READ ...........( LOOP)
W <ADDR> <DATA> ....( WRITE LOOP)
X <ADDR> ...........( EXECUTE TARGET)
Може бути, спалахи отримали пошкодження.Хто-небудь знає, як спалах цього форуму, не PPCBug працює?У мене є бінарне зображення спалаху, але я не знаю, як записати його.
Motorola технічна підтримка льодовикового повільно.