PrPMC800 невдачі Motorola

E

echo47

Guest
Хто-небудь бачив цей провал Motorola PrPMC800-2161 (PowerPC) борту?Зараз я маю три невигадливі поради та бігу з запасних частин.

Я намагаюся для налагодження додатків, що працюють на цьому форумі.Коли помилка відбувається, щось збитків на борту тому не чоботи правильно.Boot-нормально заходів PPCBug привітання, але тепер він виводить тільки ':'.Якщо б я потім 'ч натиснути на кнопку "виводить список цієї дивної незареєстрованих команди:

D <ADDR> ...........( DISPLAY)
M <ADDR> ...........( MODIFY)
Q .................( QUIT)
R <ADDR> READ ...........( LOOP)
W <ADDR> <DATA> ....( WRITE LOOP)
X <ADDR> ...........( EXECUTE TARGET)

Може бути, спалахи отримали пошкодження.Хто-небудь знає, як спалах цього форуму, не PPCBug працює?У мене є бінарне зображення спалаху, але я не знаю, як записати його.

Motorola технічна підтримка льодовикового повільно.

Схоже, що програма завантаження працює добре.Проте цільова програма не може бути завантажений або страчено.Так що ваші власні програми можуть переписати деякі частини спалаху.Так що краще перепрограмувати вас спалах з JTAG.Інші питання є бажаними.
З найкращими побажаннями.

Програма завантаження (PPCBug відладчик) більше не працює.
Дошка не дає доступу до JTAG блимати.Тільки для центрального процесора.
Документація не пояснює, як перепрограмувати спалаху.

Скажіть, будь ласка, чи є порт Ethernet або два послідовні порти є attatched для процесора?Якщо у вас є які-Ethernet або послідовний порт, ви можете завантажити програму для процесора JTAG і скачати прошивки writed блимати по Ethernet.Це самий нормальний спосіб перезапису спалаху.І ви можете написати спалах прямо Jatg

Дякуємо за au_michael намагається мені допомогти, але тільки хтось тісно знайомі з цим Рада директорів може відповісти на моє запитання.

Я поступово відповіді від Motorola, але вони повільно.

Так, це не дуже легко написати код, щоб завантажити файл з Ethernet, особливо в умові, що ви не дуже добре знайомі з водієм END і системний диск спалаху.По-іншому я також вважаю, спалах може reprogramed по JTAG напряму.До речі, не могли б ви сказати мені, відладчика програмне забезпечення ви використовуєте зараз?

Відладчик PPCBug не завантажується правильно, оскільки спалах корупції.Ні драйвери вводу / виводу, ні послуг, ні файлової системи.Нічого не працює крім того, що дуже зародковому відладчик рядки, і ніяких документів про те, як доступ що-небудь на цьому рівні.

Motorola інженерних просто відповів мені.Він сказав, що єдиний шлях до повторної спалаху борту будуть використовувати їх виробництва АТС системи.Мені потрібно відправити ці дошки з їх ремонтне депо.

Сподіваюся, я не lobotomize більше дошки!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back